Ludzie często się tutaj chwalą się tym co zrobili, więc i my próbujemy. Wraz ze znajomymi postanowiliśmy wykorzystać pogodę, pasję i na spontanie pójść na łyżwy do lasu. Zabawa była przednia, wylądowaliśmy na głównej stronie trójmiejskiego portalu, a teraz chcemy się tutaj tym podzielić!! Opinie wszelkiego rodzaju mile widziane
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pierwszy raz coś takiego widzę i słyszę o takim czymś.
Łap piwo.
Łap piwo.
Czy autorowi nie pojebały się portale?
tak jak myślałem - niedojebanie mózgowe.
Kiedyś takie rzeczy robiło się z przyjaciółmi były wspomnienia i było ok
teraz zaraz musi być filmik i spuszczanie czego to się nie odjebało w inernetach
teraz zaraz musi być filmik i spuszczanie czego to się nie odjebało w inernetach
Zrób z siebie idiotę-> nagraj filmik-> wgraj jakąś zjebaną techniawę-> uważaj, że jesteś super fajny.
Natychmiast dać na Harda!!!! Tutaj nie da się przecież tego oglądać!!!
Shootee napisał/a:
Ludzie często się tutaj chwalą się tym co zrobili, więc i my próbujemy
To, że inni są debilami, nie znaczy, że ty też powinieneś robić jak oni.
Ocena w dół. Jak ci zjadą z ocenami na YT, to może zrozumiesz, że to był głupi pomysł i trzeba było to jednak wrzucić na kwejka czy JM.
Ktoś komuś przejechał po palcach? Bo jeśli nie to może idź z tym na dżołmonstera.
Mało sadystyczne. Ale piwko za ruszenie dupy zza kompa.
Jaki podkład, taki wyczyn.
Byście na piwo poszli i się pośmieli z tego, a tak jeden siedział i montował doklejając chujową muzę, a reszta czekała w napięciu przed kompami, żeby dawać lajki i piwa.
Fajnie, że się ruszyliście z domu, ale ja jak w zimowy weekend idę z kumplem na flaszkę przy ognisku, to nie nagrywam tego gopro i nie doklejam do tego jakiejś elektronicznej popeliny z damskim wyciem.
Sorry, ale zachowajcie to lepiej dla swoich dzieci jak przyjdą czasy, że z domu w ogóle się nie będzie wychodzić.
Byście na piwo poszli i się pośmieli z tego, a tak jeden siedział i montował doklejając chujową muzę, a reszta czekała w napięciu przed kompami, żeby dawać lajki i piwa.
Fajnie, że się ruszyliście z domu, ale ja jak w zimowy weekend idę z kumplem na flaszkę przy ognisku, to nie nagrywam tego gopro i nie doklejam do tego jakiejś elektronicznej popeliny z damskim wyciem.
Sorry, ale zachowajcie to lepiej dla swoich dzieci jak przyjdą czasy, że z domu w ogóle się nie będzie wychodzić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów