📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Mógł skoczyć ~20-30cm wyżej to by może dekapitacja była, albo chociaż lepsze lądowanie potylica w beton a tak to tylko 7/10 za styl.
Poligon tam linke zamonotwal specjalnie na taka okazje. Sprawdzam czasami starsze filmiki i komenty z przed mojego odkrycia sadola....ten to byl pojebaniec...co z tym wsiokiem sie stalo? dostal bana i sie zalamal nerwowo czy ki chuj?
Szkoda że mu tego łba nie urwało
John-Flopp napisał/a:
Mógł skoczyć ~20-30cm wyżej to by może dekapitacja była, albo chociaż lepsze lądowanie potylica w beton a tak to tylko 7/10 za styl.
nie byłoby dekapitacji, do tego potrzeba prędkości. natomiast gdyby go chwyciło za gardziołko, to byłaby duża szansa, że najpierw by mu łeb spadł na ziemię, a później nogi
Byłby zatem prawdziwy telemark
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów