No i chuj pobudowane.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kierownik budowy zajebał front robót. Pewnie nie było zbrojenia na słupy to se przyspieszył robotę i kazał lać w deskowania. Koparka stuknęła jeden słupek i się parking złożył
O czym Ty pierdolisz... wyschnąć to możesz jak się czasem umyjesz. Mieszanka betonowa wiąże w procesie hydratacji i nie 48 godzin... uwierz mi. Możesz mi też wierzyć że beton potrafi twardnieć latami. Jestem KB na deweloperce i coś tam wiem na ten temat, a Ty jak masz pojęcia to się kurwa nie odzywaj.Zdecydowana większość mieszanek betonowych wymaga 48 godzin do pełnego wyschnięcia. Dotyczy to np. powierzchni podjazdów lub dróg. Po upływie dwóch dni można swobodnie się przemieszczać pieszo, jednak nie należy poddawać betonu na duże obciążenia
Sadol uczy I bawi.
Zdecydowana większość mieszanek betonowych wymaga 48 godzin do pełnego wyschnięcia. Dotyczy to np. powierzchni podjazdów lub dróg. Po upływie dwóch dni można swobodnie się przemieszczać pieszo, jednak nie należy poddawać betonu na duże obciążenia
Sadol uczy I bawi.
Beton po 28 dniach ma 96-97% swojej wytrzymałości. Pozostałe 3-4% wiąże przez następne 50 lat.
Jak na mój gust, sprawę zjebał operator koparki. Chyba zahaczył ramieniem o pierwszy strop w tej wysuniętej z lewej strony części, albo coś za mocno podkopał i uszkodził fundamenty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów