No i chuj pobudowane.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Budowa nowej faweli.
Zdecydowana większość mieszanek betonowych wymaga 48 godzin do pełnego wyschnięcia. Dotyczy to np. powierzchni podjazdów lub dróg. Po upływie dwóch dni można swobodnie się przemieszczać pieszo, jednak nie należy poddawać betonu na duże obciążenia
Sadol uczy I bawi.
Sadol uczy I bawi.
Lepiej że to jebnęło z budowniczymi, niż jak będą tam mieszkańcy czy użytkownicy.
Wbrew pozorom, jak ktoś budował cokolwiek to wie, że wszystko opiera się na projekcie budynku, a potem wykonanie to już jak bozia da. Bo nikt tego nie kontroluje w jakiś nadgorliwy sposób. W moim domu jak chłop postawił więźbę dachową, to musiałem mu palcem pokazać, gdzie ma postawić dodatkowe wzmocnienie, bo już na oko wydawało mi się coś zjebane, żeby mógł tam bezpiecznie leżeć kilkunastotonowy dach z ceramicznej dachówki. Na szczęście dom sprzedałem. Nie pytajcie o kierownictwo budowy. Ten to kurwa może z raz był na budowie, jebany. Jak postawili rusztowanie pod strop. A te patyczki na filmie raczej nie były w stanie utrzymać tego tworu. A jeszcze nie było tam nic więcej prócz stropów 2 pięter. To musiało jebnąć.
Wbrew pozorom, jak ktoś budował cokolwiek to wie, że wszystko opiera się na projekcie budynku, a potem wykonanie to już jak bozia da. Bo nikt tego nie kontroluje w jakiś nadgorliwy sposób. W moim domu jak chłop postawił więźbę dachową, to musiałem mu palcem pokazać, gdzie ma postawić dodatkowe wzmocnienie, bo już na oko wydawało mi się coś zjebane, żeby mógł tam bezpiecznie leżeć kilkunastotonowy dach z ceramicznej dachówki. Na szczęście dom sprzedałem. Nie pytajcie o kierownictwo budowy. Ten to kurwa może z raz był na budowie, jebany. Jak postawili rusztowanie pod strop. A te patyczki na filmie raczej nie były w stanie utrzymać tego tworu. A jeszcze nie było tam nic więcej prócz stropów 2 pięter. To musiało jebnąć.
Will70 napisał/a:
Na szczęście dom sprzedałem
Starożytna mądrość mówi, że pierwszy dom buduje się wrogowi, drugi przyjacielowi i dopiero trzeci sobie...
gdyby było stężone to by nie jeblo
smc napisał/a:
Zdecydowana większość mieszanek betonowych wymaga 48 godzin do pełnego wyschnięcia. Dotyczy to np. powierzchni podjazdów lub dróg. Po upływie dwóch dni można swobodnie się przemieszczać pieszo, jednak nie należy poddawać betonu na duże obciążenia
Sadol uczy I bawi.
O czym ty pierdolisz, konstrukcja się złożyła która nie była z betonu. Słupy które widać to nie są betonowe słupy, widać ze na sztywno to się składa
SkoPio1 napisał/a:
Zwłaszcza ten z parteru
To kara za walenie w chuja, poszedł na dół i udawał ze coś robi. Byłby na górze może by przeżył połamany
Budowa.rar im wyszła.
Slayer Mosiek napisał/a:
gdyby było stężone to by nie jeblo
od samego początku widać że te dwie belki na środku nie są proste i się zaczynają zapadać, dalej to już domek z kart, sam beton tutaj nie ma nic do rzeczy, bo jebłoby tak czy inaczej.
kurwy chcialy jeszzce dolozyc wyposazenie okna itp. kurwa mają tam architektów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów