📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
No i to jest pogrzeb! Tylko jednorożców brakuje :<
Jakaś fikuśna ta trumna No i nikt nie może powiedzieć, że dziadek się przewraca w grobie
@Libky
Muzyka jest jak najbardziej na miejscu - Happy Tree Friends
A co do dziadka - pewnie wyciągnęli go bo listonosz z rentą szedł.
Muzyka jest jak najbardziej na miejscu - Happy Tree Friends
A co do dziadka - pewnie wyciągnęli go bo listonosz z rentą szedł.
Hehe jeszcze dziadkowi blowjob zrobią na pożegnanie
Pewnie za życia mówił im "spierdalajcie" kiedy chcieli sobie zrobić rodzinną fotkę z dziadkiem.
Człowiek z biegiem czasu powinien iść na przód i się rozwijać, ale widząc takie filmiki zdaję sobie sprawę, z postępującej, nieuniknionej ludzkiej głupoty.
Ludzie z roku na rok robią się coraz bardziej pojebani o.O' A foty pewnie szły na coś w stylu "fejsbunia".
Ludzie z roku na rok robią się coraz bardziej pojebani o.O' A foty pewnie szły na coś w stylu "fejsbunia".
to jest zdjęcie do ZUSu zeby pokazac że dziadek żyje
Wygląda na fake, jakiś taki mało sztywny jak na truposza. Chyba że świeżynka?
świeżynka jak inaczej
Wyglądał na szczęśliwego...
kotorminator napisał/a:
Wygląda na fake, jakiś taki mało sztywny jak na truposza. Chyba że świeżynka?
Stężenie pośmiertne ustępuje po 48-72 godzinach od śmierci.
Czas pojawiania się niektórych zmian pośmiertnych - źródło: T. Marcinkowski "Medycyna sądowa dla prawników"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów