📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
@saves byłeś widziałeś?? ja byłem na Krymie i większość ludzi to tatarzy krymscy których wyjebali stamtąd ruscy. Tatarzy krymscy nienawidzą rosji
Skoro tak ci Ukraina na sercu to się tam przeprowadź.
Kurwa jego mać. DO KSIĄŻEK DEBILE! Nic zupełnie nie nauczyliście się na historii? Przyczyny pośrednie i bezpośrednie wybuchu konfliktu, mówi wam to coś? A sytuacja Polski w '39 i brak reakcji reszty państw? Tak, najlepiej to siedźmy sobie w domu przed komputerkiem(bo bezpiecznie) i hejtujmy działania które mogą załagodzić ten konflikt. Jednego jestem pewien, nie będzie tylko komu walczyć o własne państwo.
O huj z tą Indonezją chodzi? To tak ma być?
Kieruję bezpośrednio pracami Sekcji – 4, 5, 6, i 7.
Osobiście werbuję agenturę i utrzymuje z nią łączność.
Jednego jestem pewien, nie będzie tylko komu walczyć o własne państwo.
Dobrze się składa, że nie mam państwa bo by mi ukradli
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Kuriki napisał/a:
Dobrze się składa, że nie mam państwa bo by mi ukradli
W takich chwilach uważam, że państwo siłą powinno odbierać pieniądze, które kładło na edukacje ludzi takich jak Ty.
Szmelc napisał/a:
9 krajów bierze udział w wojnie i już zyskuje miano Wojny Światowej? Poza tym skoro wojna dostała się do Warszawy to jakim cudem udało się wygrać?
Tak se gdybam.
Teraz jest inna sytuacja polityczna niz była w 39r. Rosja to wróg Kaczyńskiego, Maciarewicza i innych kretynów ich pokroju. Ja wolę by Polska prowadziła z tym krajem interesy niż wojowała. W historii konfliktów wojna pomiedzy ZSRR i Niemcami była najokrutniejsza. Nigdy wcześniej ani później nie dokonano takiej ilości mordów i bestialstwa. Nigdy też nie bylo tylu ofiar po obydwu stronach. A teraz? Proszę jak się ładnie dogadują i handlują. Czy my tak nie możemy?
Teraz jest inna sytuacja polityczna niz była w 39r. Rosja to wróg Kaczyńskiego, Maciarewicza i innych kretynów ich pokroju. Ja wolę by Polska prowadziła z tym krajem interesy niż wojowała. W historii konfliktów wojna pomiedzy ZSRR i Niemcami była najokrutniejsza. Nigdy wcześniej ani później nie dokonano takiej ilości mordów i bestialstwa. Nigdy też nie bylo tylu ofiar po obydwu stronach. A teraz? Proszę jak się ładnie dogadują i handlują. Czy my tak nie możemy?
@saves Z polską mentalnością ?
Przecież polaki nikogo nie lubią.
Co ma być o 4 rano ?
Przecież polaki nikogo nie lubią.
Co ma być o 4 rano ?
saves napisał/a:
@wqo
Sytuacja jest może inna, ale jedno jest przerażające podobieństwo, mianowicie i Niemcy w 39 i Rosja w 2014 mają gospodarczy nóż na gardle i zwyczajnie boję się, że Putin ma w głowie rozwiązanie dość radykalne, bowiem pamiętajmy, że wojna to najlepszy biznes.
Polska już się w swojej historii dosyć wykrwawiła i wycierpiała. Nie pakujmy się w wojnę, która nie jest nasza, poza tym co nam przyjdzie z tego, że się za kimś wstawimy? Koniec końców i tak zostaniemy sami i będziemy sami musieli własne dupy ratować, bo nikt nam nie pomoże.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów