📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Czy wy ludzie macie choć trochę oleju w głowie? A może tak nienawidzicie swojego kraju, rodziny, rodaków, że chcielibyście aby na nasze głowy jak najszybciej pospadały rosyjskie rakiety.
Polska, kraj idiotów.
Polska, kraj idiotów.
Nie mogę wyjść z podziwu dla stada kretynów marzących o wplątaniu Polski w nienaszą wojnę. Gimbusy w różne Battlefiledy się nagrały i myślą, że będa kozaczyć. Na wojnie nie ma respawnów. Wbijcie to sobie w durne pały.
Skończcie już z tymi kolorowymi kuleczkami, bo od scroll-owania tych gównianych tematów rolka mi się poci.
@up martwicie się bo w wojsku nie można rurek nosić?
@all-up huehuehue... Ruskie nie potrzebuj powodów by na nas ruszyć, to przynajmniej zachowajmy jakiegoś bojowego ducha. Może się ruskie przestraszą... a jak nie to sprawimy, że przypomną sobie czemu Polska to tak nieprzyjazny kraj do okupacji . I luz panowie, rosja jest wystarczająca do wszczęcia jakiejkolwiek wojny.
"@up martwicie się bo w wojsku nie można rurek nosić? " LOL odezwał się białostocki bolek, rurki to ty będziesz miał w dupsku z pozdrowieniami od ruskich pajacu, idż się jeszcze podpompuj na osiedlowej siłowni
Ps IMO na stówę nie będziemy mieli wojny. ALE! Jeśli przedziwnym, skrajnie popierdolonym cudem, najbardziej nieprawdopodobnym i przeczącym prawom logiki i rozsądku zrządzeniem losu jednak konflikt zbrojny wystąpi to... Ja spierdalam chwilę po tym jak to będzie pewne... I podejrzewam, że to samo zrobi zdecydowana większość ludności Polski. No bo kurwa bez przesady; może większość daje się ruchać rządowi i narzucać ten cały pojebany interwencjonizm etc ale jednak resztki mózgu mają i nie będą się bić za ten kraj.... Plażo proszę
Polish mustache second to none
youtube.com/watch?v=UckLRDKa7PA
Pisze jak jest.
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Ps IMO na stówę nie będziemy mieli wojny. ALE! Jeśli przedziwnym, skrajnie popierdolonym cudem, najbardziej nieprawdopodobnym i przeczącym prawom logiki i rozsądku zrządzeniem losu jednak konflikt zbrojny wystąpi to... Ja spierdalam chwilę po tym jak to będzie pewne... I podejrzewam, że to samo zrobi zdecydowana większość ludności Polski. No bo kurwa bez przesady; może większość daje się ruchać rządowi i narzucać ten cały pojebany interwencjonizm etc ale jednak resztki mózgu mają i nie będą się bić za ten kraj.... Plażo proszę
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Jak wybuchla 2 wojna swiatowa Francuzi i Anglicy tez pomysleli "nie mieszajmy sie w sprawy Polski..."
Przed wybuchem drugiej wojny swiatowej Polska tez nie chciala sie mieszac. Predzej czy pozniej cos musi nadejsc co troszke zmniejszy liczebnosc ziemi czy to wojna czy jakis wirus.
Nie wierzę, że Putin spowodowałby celowo III-cią Wojnę Światową. Rosja ma bodajże z Francją umowę na jakieś cztery wielgachne statki za kupę forsy. Pierwszy ma zostać zwodowany na koniec tego roku. Taki strzał w kolano?
Info z jakiegoś portalu newsowego.
Info z jakiegoś portalu newsowego.
Powiem tylko tyle, jebie mnie Ukraina, mam babcie, która mieszkała kiedyś na byłych ziemiach Polskich i musiała z rodziną stamtąd spierdzielać przed Ukraińcami i teraz mamy za nich umierać, za jebane psy, które szukają Pana i same sobie nie potrafią poradzić. Nie dziękuję. Skoro politycy zaczęli mieszać Polskę do togo gówna, to niech idą walczyć jak im tak Ukraina bardzo na sercu, ja bynajmniej nie mam zamiaru. Podejrzewam, że politycy pierwsi zaczną spierdalać do US/Kanady tudzież UK w razie konfliktu.
Pozdrawiam wszystkich logicznie myślących i ceniących swoje życie i życia innych ponad jakieś chore urojone patriotyczne przesłanki.
Pozdrawiam wszystkich logicznie myślących i ceniących swoje życie i życia innych ponad jakieś chore urojone patriotyczne przesłanki.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów