Ups!
Ups!
pewnego dnia ruszył tłuste dupsko i wybrał się z nami na poligon na rzut granatem pierdolony rzucił granatem A granat nie wybuch
wszystkim wybuchła A temu dziobakowi co raz rzucił nie
I tak zaraz wpadnie zgraja trepów, co wytłumaczy, że i tak by nie wybuchło i nie potrzebnie inżynierowie czy tam lekarze uciekali. Idę robić popcorn.
Ja sie tylko zastanawiam czy te piaskowe malpy to strzelaja do jakeigos celu czy tylko wskazuja swoja pozycje wrogowi?
Allah kule nosi
Allah kule nosi
Można się śmiać ale szmatogłowi w to wierzą. Tak jak w to, że alkohol można pić w domu, ale tylko w dolnych pokojach bo "allah nie widzi". Ten ich allah to jakiś upośledzony tak jak jego wyznawcy
Allah kule nosi
Chyba kryki
Miałem takiego gostka w wojsku co nigdy nie jeździł na strzelnicę nie chodził na warty nie miał dyżurnego bo był dziobakiem i lizusem co przywoził śliwowice by się upodobać przez co został "pisarzem" na kompani,
pewnego dnia ruszył tłuste dupsko i wybrał się z nami na poligon na rzut granatem pierdolony rzucił granatem A granat nie wybuch
Jebać pisarzy...
Miałem takiego gostka w wojsku co nigdy nie jeździł na strzelnicę nie chodził na warty nie miał dyżurnego bo był dziobakiem i lizusem co przywoził śliwowice by się upodobać przez co został "pisarzem" na kompani,
Bo wyrzucił zawleczkę a nie granat, ciamajda jedna
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów