18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
remi1982 2017-12-24, 0:15 6
Hose88 napisał/a:

Polak, to nasz rodak, krajan, ziomek, prawie rodzina (jakby zjebana nie była), który wyjechał zarabiać na własny byt i/lub rodziny, a ciapak, to odrzut. Uciekł z własnego kraju nie przed strachem, głodem, niesprawiedliwością i terrorem, a dla zysku, bumelanctwa i gwałtu. Nie życzę sobie JA i pewnie paru innych tu, abyś wrzucał mnie do jednego wora z karaluchami i hołotą, mówiąc, że to to samo. Za kogo Ty się uważasz i jakie geny z pustyni nosisz, to Twoja sprawa, ale lać ich wszędzie, gdzie przypełzli po mordach i patrzeć czy równo puchnie, a potem wywózka do siebie i niech budują zamki z piasku i doją wielbłądy.

Głupie, lewackie pierdolenie "że to to samo". Jakoś nie słyszałem by któryś z rodaków wpierdolił się TIRem w jarmark Bożonarodzeniowy, pluł seriami z KaeMu do ludzi w środku dnia w centrum stolicy mody czy urządził sobie wielki burdel w sylwestra, gdzie za dziwki robiły Bogu ducha winne kobiety i dziewczynki.

O ty tepy chuju. Mam głupia cipo prawicowe poglądy, wiec nie wyjeżdzaj z lewakami. Jesteś ograniczonym umysłowo ciulem który zamyka sie w pewnych ramach pojmowania. Nie dziwie sie lewakom, że mają nas za debili skoro ludzie twego pokroju sie wypowiadają. Sprawa sprzed bodajże roku lub dwóch - polski kierowca tira ustawiał nutke w tel i zajebał kilku ludzi, bo sie zagapił. Jest ok? Bo polak? Kurwa, z Polski wyjeżdza patola która nie potrafi ogarnąc dupy w swoim kraju. Wyjeżdza taka patola i udaje patriotów, machają flagami, pierdolą o miłości do kraju. Ale funciaki jakoś lepiej im smakują aniżeli złotówki. Pseudo patrioci, kurwy na kase łase.

Dul­ce et de­corum est pro pat­ria mo­ri.
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado

"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
Zgłoś
hutsch 2017-12-24, 1:12 8
@up Pojmujesz różnicę pomiędzy wypadkiem, a atakiem terrorystycznym, tępy chuju?
Zgłoś
remi1982 2017-12-24, 1:47 2
hutsch napisał/a:

@up Pojmujesz różnicę pomiędzy wypadkiem, a atakiem terrorystycznym, tępy chuju?

Tak tepy chuju. A teraz sie zastanów nad tym, jak chujku postrzegają nas inni i dlaczego w taki a nie inny sposób. Co jest tego powodem. Dlaczego na zachodzie jestesmy śmieciami?! Uwielbiam czytac komentarze takiej nedzy umysłowej jak Ty.

Zgłoś
romozomo 2017-12-24, 10:00
Poziom "dyskusji" powyższych "polaków - patriotów" jest powalający.

romozomo
Zgłoś
Hose88 2017-12-24, 10:10 6
remi1982 napisał/a:

O ty tepy chuju. Mam głupia cipo prawicowe poglądy, wiec nie wyjeżdzaj z lewakami. Jesteś ograniczonym umysłowo ciulem który zamyka sie w pewnych ramach pojmowania. Nie dziwie sie lewakom, że mają nas za debili skoro ludzie twego pokroju sie wypowiadają. Sprawa sprzed bodajże roku lub dwóch - polski kierowca tira ustawiał nutke w tel i zajebał kilku ludzi, bo sie zagapił. Jest ok? Bo polak? Kurwa, z Polski wyjeżdza patola która nie potrafi ogarnąc dupy w swoim kraju. Wyjeżdza taka patola i udaje patriotów, machają flagami, pierdolą o miłości do kraju. Ale funciaki jakoś lepiej im smakują aniżeli złotówki. Pseudo patrioci, kurwy na kase łase.

Z tępego chuja powstałeś, a z głupiej cipy wyszedłeś, dęty parasolu. Jak Ci brak argumentów, to stul pysk i siedź cicho w tej norze zwanej przez Ciebie dumnie barłogiem. Do dyskusji i wymiany poglądów jesteś za krótki w uszach dla mnie.

Nie jestem wszyscy, nie mam na imię każdy.
Zgłoś
remi1982 2017-12-24, 10:54 3
Hose88 napisał/a:

Z tępego chuja powstałeś, a z głupiej cipy wyszedłeś, dęty parasolu. Jak Ci brak argumentów, to stul pysk i siedź cicho w tej norze zwanej przez Ciebie dumnie barłogiem. Do dyskusji i wymiany poglądów jesteś za krótki w uszach dla mnie.

Łódź kurwa... Wylegarnia kurew i patoli wszelakiej

Zgłoś
Villeman 2017-12-24, 11:23 2
@Hose88
Tępy chuj z ciebie, patusiu. Szkoda strzępić ryja na takich jak ty. Pociesza mnie myśl, że taki patologiczny gnój jak ty kiedyś wymrze i umrze w zapomnieniu, a twoje nasienie będzie trochę bardziej otwarte na świat. Jeszcze współidioci jak @hutsch, @b0r000 wtórują takiej nędzy umysłowej i poklepują się po plecach kutasami. Zacofane pizdy.
Zgłoś
H................o 2017-12-24, 11:28
Up
Dawałem piwa po koleji normalnie się wkurwiłem,niezla pasta obszczymurki.
Zgłoś
ellsworth 2017-12-24, 16:05
Hose88 napisał/a:

Polak, to nasz rodak, krajan, ziomek, prawie rodzina (jakby zjebana nie była), który wyjechał zarabiać na własny byt i/lub rodziny, a ciapak, to odrzut. Uciekł z własnego kraju nie przed strachem, głodem, niesprawiedliwością i terrorem, a dla zysku, bumelanctwa i gwałtu. Nie życzę sobie JA i pewnie paru innych tu, abyś wrzucał mnie do jednego wora z karaluchami i hołotą, mówiąc, że to to samo. Za kogo Ty się uważasz i jakie geny z pustyni nosisz, to Twoja sprawa, ale lać ich wszędzie, gdzie przypełzli po mordach i patrzeć czy równo puchnie, a potem wywózka do siebie i niech budują zamki z piasku i doją wielbłądy.

Głupie, lewackie pierdolenie "że to to samo". Jakoś nie słyszałem by któryś z rodaków wpierdolił się TIRem w jarmark Bożonarodzeniowy, pluł seriami z KaeMu do ludzi w środku dnia w centrum stolicy mody czy urządził sobie wielki burdel w sylwestra, gdzie za dziwki robiły Bogu ducha winne kobiety i dziewczynki.

A chuja kogo obchodzi czy wyjeżdżasz w ucieczce przed Teletubisiami czy czymkolwiek innym. Jeżeli jedziesz do kraju gdzie cię nie chcą to NICZYM nie różnisz się od takich ciapaków.
Zgłoś
TB303 2017-12-24, 17:31 1
@Hose88
Łap piwo, za rozpętanie wspaniałej gówno-burzy
Mimo, że jesteś dla mnie hipokrytą i godną pogardy kurwą, której życzę okrutnej śmierci!
Zgłoś
O................k 2017-12-24, 20:08
@Hose88

Aleś im powiedział. Łap piwka!

Zgłoś
Hose88 2017-12-24, 23:39
TB303 napisał/a:

@Hose88
Łap piwo, za rozpętanie wspaniałej gówno-burzy
Mimo, że jesteś dla mnie hipokrytą i godną pogardy kurwą, której życzę okrutnej śmierci!

Też Cię kocham tępy lewaku i Tobie również Wesołych Świąt

Nie jestem wszyscy, nie mam na imię każdy.
Zgłoś
RedIsGood 2017-12-28, 20:24
Hose88 napisał/a:

Polak, to nasz rodak, krajan, ziomek, prawie rodzina (jakby zjebana nie była),

. Jakoś nie słyszałem by któryś z rodaków wpierdolił się TIRem w jarmark Bożonarodzeniowy, pluł seriami z KaeMu do ludzi w środku dnia w centrum stolicy mody czy urządził sobie wielki burdel w sylwestra, gdzie za dziwki robiły Bogu ducha winne kobiety i dziewczynki.

Mało dzieciaczku słyszałeś.
Tobie kurwa dopiero w tym roku na święta podarowali internet czy jak?

Jezus był lewakiem.
Zgłoś
Pankracy_Młot 2017-12-31, 0:31
@pedał88 hitler był cwelem a naziści to pedały elo kurwo. Takie szmaty z hakenkreutzem mnie wkurwiają tak samo jak terroryści. Wypełznij ze swojej kloaki ze swastyką na ubraniu to tak w pizdę dostaniesz ,że stracisz dziewictwo analne z butem człowieka.

Mam rację i morda lapsie!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów