Nagranie z wypadku, do którego doszło 11 maja w Blachowni na jednym z przejazdów kolejowych opublikował fanpage portalu Gmina Blachownia. Zarówno kierowca seata, jak i jego pasażer zostali zabrani do szpitala. Niestety starszy z mężczyzn zmarł. Do wypadku na przejeździe kolejowym doszło po tym, jak samochód ominął zapory i znalazł się na torach.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Nagranie z wypadku, do którego doszło 11 maja w Blachowni na jednym z przejazdów kolejowych opublikował fanpage portalu Gmina Blachownia. Zarówno kierowca seata, jak i jego pasażer zostali zabrani do szpitala. Niestety starszy z mężczyzn zmarł. Do wypadku na przejeździe kolejowym doszło po tym, jak samochód ominął zapory i znalazł się na torach.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Oczywista wina pociągu.
Przecież maszynista powinien wiedzieć, że samochody mają martwą strefę... Jakby się zatrzymał, nic by się nie stało.
Przecież maszynista powinien wiedzieć, że samochody mają martwą strefę... Jakby się zatrzymał, nic by się nie stało.
r061071 napisał/a:
bohatreska i pekna zarazem smierc szkoda ze to nie byl tupolew
Przestań pić bo pierdolisz
Pociąg pokazał starszemu panu, że powinien już zdać prawo jazdy - metodą "ciuch ciuch ciuch i staruszka nie ma buch!"
Kiedyś była tam taka firma Ema Blachownia. Dostałem dawno temu od nich taki przedmiot promocyjny, jakiego żadna inna firma mi nie sprezentowała... Żeliwny kufel o wadze 10 kg. Ech, z tego to się piło piwo...
Powiedziałbym, że się teraz dziadek nauczy przejeżdżać przez torowisko...ale jednak się nie nauczy.
Dobre ale taki jeden ziomal z białego Craftera ustawił poprzeczkę dość wysoko
O i na torach panuje normalny podział - większy ma pierwszeństwo, mały ma czekać, jak się nie dostosuje to koniec z nim.
Dziwnym trafem na przejściach dla pieszych jest odwrotnie. Wpaja się ludziom, że są świętymi krowami i mogą łazić jak chcą, bo gdy kogoś się potrąci na przejściu to i tak będzie na kierowcę, że nie zachował ostrożności.
Czemu na jednym polu logika działa, a na drugim robimy coś wbrew logice?
Rozumiem, że samochód ma mniejszą drogę hamowania niż pociąg więc mój przykład mało trafiony, no ale kurwa jak się porówna droge hamowania człowieka (jeden krok) do około 15 metrów w samochodzie z prędkości miastowej no to zaczyna być podobnie.
Tak wkurwiam się, bo dziś pomimo przepisowej jazdy i pełnej uwadze przed przejściem jakiś debil niemal wpierdolił mi się pod koła. Oczywiście słuchawki na uszach i wpatrzony w telefon w ostatnim momencie zamiast iść prosto postanowił przejść. Dobrze, że chuja widziałem wcześniej więc przewidziałem co może odjebac.
Dziwnym trafem na przejściach dla pieszych jest odwrotnie. Wpaja się ludziom, że są świętymi krowami i mogą łazić jak chcą, bo gdy kogoś się potrąci na przejściu to i tak będzie na kierowcę, że nie zachował ostrożności.
Czemu na jednym polu logika działa, a na drugim robimy coś wbrew logice?
Rozumiem, że samochód ma mniejszą drogę hamowania niż pociąg więc mój przykład mało trafiony, no ale kurwa jak się porówna droge hamowania człowieka (jeden krok) do około 15 metrów w samochodzie z prędkości miastowej no to zaczyna być podobnie.
Tak wkurwiam się, bo dziś pomimo przepisowej jazdy i pełnej uwadze przed przejściem jakiś debil niemal wpierdolił mi się pod koła. Oczywiście słuchawki na uszach i wpatrzony w telefon w ostatnim momencie zamiast iść prosto postanowił przejść. Dobrze, że chuja widziałem wcześniej więc przewidziałem co może odjebac.
mp0011 napisał/a:
Oczywista wina pociągu.
W dodatku samochód był z prawej!
Nie wiem co napisać. Serio.
Więc napiszę R.I.P.
Więc napiszę R.I.P.
Czy coś by się stało gdyby nie ominął szlabanów ? Tu nasuwa się "gdyby kózka nie skakała to by nóżki nie złamała"
waloos napisał/a:
Czemu na jednym polu logika działa, a na drugim robimy coś wbrew logice? (resztę pierdolenia wycięto)
Bo znając naszych januszy szos, przejścia wyglądały by tak:
+ oczywiście więcej trąbienia, bogdzie się pchają przed maskę?
Tylko po chuj wtedy pasy malować?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów