18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 43 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Gdzieś na targu "Si Moom Mueng" w Pathum, niedaleko Bangkoku...

[ Komentarz dodany przez: Angel: 2022-08-18, 09:16 ]
Chuja prawda

Kobieta powiedziała, że zabiła swojego chłopaka, ponieważ nie mogła już dłużej znosić jego dziwacznego seksu (np. analnego). 25-letnia Tharinya kilka razy postrzeliła swojego chłopaka w klatkę piersiową i brzuch.

[ Komentarz dodany przez: Angel: 2022-08-18, 09:15 ]
Bajeczka z analem wyssana z dupy:

thailand.postsen.com/live-style/32613/Female-cashier-shoots-dead-plast...

Zarejestrowany film na kamerach miejskiego monitoringu na którym widać jak mąż znęcanie się nad Tarinya Kiatniruj

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dennissliwa 2022-08-15, 22:45 8
Taka kobieta to skarb
Zgłoś
marcino_zly 2022-08-15, 22:57 1
Gdzie Bangkok a gdzie Chiny uuu
Zgłoś
Dżepetto 2022-08-15, 23:01 14
Bangkok jest w Tajlandii tępaku
Zgłoś
Pijanystary 2022-08-15, 23:51 10
Czyli to że Azjatki są takie posłuszne i mają pikselowe cipki, piszczą jak epileptyczki może być jedna wielka ściema. Chodz chuj wie Tajlandia to jednak trochę inny azjatycki świat tam laski mają kutasy. Tak wiele pytań które rodzą kolejne pytania
Zgłoś
dżonyłojlker 2022-08-16, 0:39 5
Ale ona ma wielkie stopy.
Zgłoś
YelitoCienkie 2022-08-16, 1:03 48
Po zachowaniu zdziry stwierdzam, że to jednak ona jest dziwaczna i z nią coś jest nie tak. Najpierw odwaliła chłopa, potem chciała strzelić sobie w łeb, ale brakowało jej odwagi, a potem użalała się nad trupem. Świruska o zmiennych nastrojach, jak nie patrzeć.
Anal wyuzdanym seksem? Przecie to norma w XI wieku...
Bolec w pupci jest całkiem spoko, po uprzednim oczyszczeniu jelita grubego ze złogów kału. Polecam herbatkę z rumianku lub szałwii jako lewatywę. Na początek 2 wlewy po 1 litrze spokojnie wystarczą do oczyszczenia dupska ze śmierdzącego kloca. Uczucie lekkości i pustej kichy stolcowej jest odprężające. Naprawdę nie wiem, jak można tego nie lubić...
Zgłoś
KuKuKa 2022-08-16, 1:17 37
YelitoCienkie napisał/a:

Po zachowaniu zdziry stwierdzam, że to jednak ona jest dziwaczna i z nią coś jest nie tak. Najpierw odwaliła chłopa, potem chciała strzelić sobie w łeb, ale brakowało jej odwagi, a potem użalała się nad trupem. Świruska o zmiennych nastrojach, jak nie patrzeć.
Anal wyuzdanym seksem? Przecie to norma w XI wieku...
Bolec w pupci jest całkiem spoko, po uprzednim oczyszczeniu jelita grubego ze złogów kału. Polecam herbatkę z rumianku lub szałwii jako lewatywę. Na początek 2 wlewy po 1 litrze spokojnie wystarczą do oczyszczenia dupska ze śmierdzącego kloca. Uczucie lekkości i pustej kichy stolcowej jest odprężające. Naprawdę nie wiem, jak można tego nie lubić...

No tak, nick zobowiązuje
Zgłoś
35i 2022-08-16, 1:20 2
KapejloneK napisał/a:

Ale ona ma wielkie stopy.

Może kiedyś stała za blisko jezdni i załapała się na bliźniaki?
Zgłoś
Verdi 2022-08-16, 1:32 1
I teraz skoro nie starczyło jej odwagi na siebie to kilka pestek w brzuch tak jak ona wyjebała typowi i zostawić...
Zgłoś
PabloSkills 2022-08-16, 1:50 1
Bardzo charakterna, zdesperowana, wyprowadzona z równowagi sucz.

Lee kochasz mnie? (Jeb!)
Ja ciebie bardzo Lee! (Jeb!)
Nikogo tak nigdy nie kochałam Lee! (Jeb!)
Zgłoś
viali7 2022-08-16, 3:00 8
Kakao nie wytrzymalo presji.
Zgłoś
djted 2022-08-16, 3:41 1
Prawie jak Romeo i Julia
Zgłoś
jomjest 2022-08-16, 6:58 4
Teraz będzie poznawać w celi tajniki jeszcze dziwniejszego sexu. Się kobita zdziwi ile jeszcze ma dziurek
Zgłoś
Payan 2022-08-16, 7:52
@AnalAcrobat

Twoja świnia też nie wytrzymuje analu?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem