📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
2w1. Popracować nad mięśniami i bdsm przy okazji
Takie dźwiganie ponad miarę to proszenie się o kontuzje a nie dbanie o zdrowie, ale przynajmniej będzie się mógł postykać siusiakami z innymi prostakami ile to który nie wypchnął...
Myślałem, że mu ten głupi łeb oderwie. Ledwo podnosił, ale po chuj asysta, on nie da rady?
Az szkoda, ze sie nie udusil
Sa najeczki na nogach kamerka, odpychanie ciezaru od klaty. czego chciec wiecej
Jak się samemu wyciska to nie zakładasz zacisków dla bezpieczeństwa. Ale po pierwsze nie jebiesz na sztangę ponad swoje siły. Kiep kiepem pozostanie.
Thennomad napisał/a:
Jak się samemu wyciska to nie zakładasz zacisków dla bezpieczeństwa. Ale po pierwsze nie jebiesz na sztangę ponad swoje siły. Kiep kiepem pozostanie.
Imponująca wiedza! Mogę mówić na Ciebie Arnold S.?
baronturbina napisał/a:
Po chuju imponująca wiedza... tak wyczułem ironię.
Thennomad napisał/a:
Po chuju imponująca wiedza... tak wyczułem ironię.
Ironię. Aaa skąąad! Po chuju to może Ci zostać niesmak w ustach
baronturbina napisał/a:
O chuj ci obszczymurze chodzi? Koles napisał 100% prawdy, nie zakładasz zacisku jeśli dymasz bez asekuracji i nie dymasz niewiadomo ile. Wracaj do piwnicy pryszcze wyciskać.
zlaskipanskiejbozydarr napisał/a:
O chuj ci obszczymurze chodzi? Koles napisał 100% prawdy, nie zakładasz zacisku jeśli dymasz bez asekuracji i nie dymasz niewiadomo ile. Wracaj do piwnicy pryszcze wyciskać.
Nie pierdol dziecko i nie mów do mnie jak do ojca. Pryszcze to mi twoja
Matka z pośladków wyciska ustami.
baronturbina napisał/a:
Nie pierdol dziecko i nie mów do mnie jak do ojca. Pryszcze to mi twoja
Matka z pośladków wyciska ustami.
Jak masz problemy skórne to się kurwo myj raz w tygodniu. Widzę że kretynizm to nie jedyny problem z którym się borykasz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów