Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Takie dźwiganie ponad miarę to proszenie się o kontuzje a nie dbanie o zdrowie, ale przynajmniej będzie się mógł postykać siusiakami z innymi prostakami ile to który nie wypchnął...
Myślałem, że mu ten głupi łeb oderwie. Ledwo podnosił, ale po c🤬j asysta, on nie da rady?
Sa najeczki na nogach kamerka, odpychanie ciezaru od klaty. czego chciec wiecej
Jak się samemu wyciska to nie zakładasz zacisków dla bezpieczeństwa. Ale po pierwsze nie jebiesz na sztangę ponad swoje siły. Kiep kiepem pozostanie.
Thennomad napisał/a:
Jak się samemu wyciska to nie zakładasz zacisków dla bezpieczeństwa. Ale po pierwsze nie jebiesz na sztangę ponad swoje siły. Kiep kiepem pozostanie.
Imponująca wiedza! Mogę mówić na Ciebie Arnold S.?
baronturbina napisał/a:
Po c🤬ju imponująca wiedza... tak wyczułem ironię.
Thennomad napisał/a:
Po c🤬ju imponująca wiedza... tak wyczułem ironię.
Ironię. Aaa skąąad! Po c🤬ju to może Ci zostać niesmak w ustach

baronturbina napisał/a:
O c🤬j ci obszczymurze chodzi? Koles napisał 100% prawdy, nie zakładasz zacisku jeśli dymasz bez asekuracji i nie dymasz niewiadomo ile. Wracaj do piwnicy pryszcze wyciskać.
zlaskipanskiejbozydarr napisał/a:
O c🤬j ci obszczymurze chodzi? Koles napisał 100% prawdy, nie zakładasz zacisku jeśli dymasz bez asekuracji i nie dymasz niewiadomo ile. Wracaj do piwnicy pryszcze wyciskać.
Nie p🤬l dziecko i nie mów do mnie jak do ojca. Pryszcze to mi twoja
Matka z pośladków wyciska ustami.
baronturbina napisał/a:
Nie p🤬l dziecko i nie mów do mnie jak do ojca. Pryszcze to mi twoja
Matka z pośladków wyciska ustami.
Jak masz problemy skórne to się k🤬o myj raz w tygodniu. Widzę że kretynizm to nie jedyny problem z którym się borykasz.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie