📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Szacunek. Mógł odpuścić złodziejom i dożyć starości. Ale wyciągnął spluwę, jednego ubił, drugiego ranił.
trytodie napisał/a:
Szacunek. Mógł odpuścić złodziejom i dożyć starości. Ale wyciągnął spluwę, jednego ubił, drugiego ranił.
No szacunek i bohaterstwo jak chuj. Mądrze jest się dać zajebać za 10$. Tez bym na bank nie odpuścił i walczył do końca. Takimi bohaterami to Powązki są usłane.
baronturbina napisał/a:
No szacunek i bohaterstwo jak chuj. Mądrze jest się dać zajebać za 10$. Tez bym na bank nie odpuścił i walczył do końca. Takimi bohaterami to Powązki są usłane.
Jak by wszyscy tak odpuszczali to by ci nawet gacie z dupy zajebali...
Isakpm napisał/a:
Jak by wszyscy tak odpuszczali to by ci nawet gacie z dupy zajebali...
tylko po co? takie obsrane ?
Dlatego najlepiej trzymać pistolet instrybutora, jak cię jakieś cioty napadną to cyk benzynką po oczach i delikwent leży i zwija się z bólu.
Wyobraźcie sobie co by się tam działo jakby mieli paliwo po 6 zeta.
Cz@rno to widzę.
baronturbina napisał/a:
Dzięki takim ludziom mówisz w ojczystym języku i mieszkasz w kraju swoich przodków. Dzięki nim możesz pisać głupie komentarze. Ludzie kiedyś mieli honor i czasami jeszcze go mają dzisiaj, jak ten gość. Wolał umrzeć, ale zabrać ścierwo ze sobą
Berhid napisał/a:
Dzięki takim ludziom mówisz w ojczystym języku i mieszkasz w kraju swoich przodków. Dzięki nim możesz pisać głupie komentarze. Ludzie kiedyś mieli honor i czasami jeszcze go mają dzisiaj, jak ten gość. Wolał umrzeć, ale zabrać ścierwo ze sobą
Wiem że to dla was za trudne. Gość poświecił się po nic. Umiera się dla sprawy a nie głupoty czy marnych groszy.
Dziwne, w wiadomościach pisze "Ersie Joyner: Retired Oakland police captain recovering after deadly gas station shootout"
Czyli przeżył,
Czyli przeżył,
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów