📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
R41NM4N napisał/a:
Oni tak kurwa celowo pozują w szczerym polu jak debile?
A co mieli zrobić? Wgryźć się w ziemię?
już raz mnie zaprosili.
Ić pan w chuj, jak dźwięk się nie rozjechał to prawie 5km do celu.
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
i właśnie użycia takich rakiet powinni uczyć w wojsku!
wejdzie ruski, wystarczy 1 500 ludzi z wyrzutniami rozmieszczonych strategicznie i połowa siły uderzeniowej rozjebana po polach stoi, a reszta robi "taktyczny" zwrot
ale Antek przecież chce zrobić duże wojsko z 150 000 ludzi, tylko że pieniędzy nie ma na utrzymanie, wyszkolenie i uzbrojenie
kałachem to można sobie strzelać do siebie, ale na czołgi to nie działa
wejdzie ruski, wystarczy 1 500 ludzi z wyrzutniami rozmieszczonych strategicznie i połowa siły uderzeniowej rozjebana po polach stoi, a reszta robi "taktyczny" zwrot
ale Antek przecież chce zrobić duże wojsko z 150 000 ludzi, tylko że pieniędzy nie ma na utrzymanie, wyszkolenie i uzbrojenie
kałachem to można sobie strzelać do siebie, ale na czołgi to nie działa
Cytat:
wejdzie ruski, wystarczy 1 500 ludzi z wyrzutniami rozmieszczonych strategicznie
widać jesteś podobnym strategiem co Antek
Jak ciapaty odpierdala to stawiam browara
Wszędzie tam gdzie są biali i czarni"
Życie to choroba, co najszybciej zabija.
Up.
Moja wiedza o czołgach opiera sie na WoT, ale jak dla mnie to się zapaliło paliwo + pociski.
Moja wiedza o czołgach opiera sie na WoT, ale jak dla mnie to się zapaliło paliwo + pociski.
Igorek95 - po trafieniu w czołg może dojść do zapłonu paliwa i eksplozji amunicji - to stąd te ogromne ilości płomieni, które wydobywają się przez każdy otwór.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów