📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wiem po co im te kaski, bo jakby się któryś tak spierdolił, to pewnie ten kask by mu po chuju pomógł...
Mnie aż ściska od samego patrzenia, a mowa jakby tam człowiek u góry był. Na rzadko po nogawkach, od razu.
Swoją drogą tak sobie skoczyć to piękna śmierć Od razu do tej wody Wjjjjem, pojebany jestem.
Swoją drogą tak sobie skoczyć to piękna śmierć Od razu do tej wody Wjjjjem, pojebany jestem.
Za chu..j bym tam nie wszedł. A jak by mnie tam siłą wsadzili to zesrałbym się ze strachu, a kogoś zalałby gówniany deszcz
Zaraz wam ten zjeb od "było.pl" to znajdzie.
Ewentualnie wrzuci linka tego tematu jako było. Bo on tak lubi
A co do filmiku to za chuja bym tam nie wszedł
Ewentualnie wrzuci linka tego tematu jako było. Bo on tak lubi
A co do filmiku to za chuja bym tam nie wszedł
Jak zobaczyłem gościa odchylającego się i trzymanego tylko przez linkę to mi jaja się skurczyły O.o
Oj tam, zajmuję się takim czymś zawodowo i szczerze jak jesteś już 20 metrów nad ziemią, jest już wszystko jedno, jak spadniesz i tak do wora. A robiło się nie takie rzeczy, tam asekuracja wydaję się całkiem dobra. Polecam stary ceglany, sypiący się komin, tam można załapać kloca w gacie.
benykuleczka84 napisał/a:
Nie wiem po co im te kaski, bo jakby się któryś tak spierdolił, to pewnie ten kask by mu po chuju pomógł...
Widać, że kobieta - po sposobie myślenia.
ale juz ktoś się zdążył podpisać na klapie na samej górze ,i to bez zabezpieczeń ,zresza do huja bo myślałem ,że bedzie się wspinać jak spajdermen a tu windą sobie pan podjechał
benykuleczka84 napisał/a:
Chujowo by było gdyby ta lina pękła, wtedy by nie pomogło. Ale gorzej by było jakby się omsknął butem i przypierdolił łbem o ściankę.Nie wiem po co im te kaski, bo jakby się któryś tak spierdolił, to pewnie ten kask by mu po chuju pomógł...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów