Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lepiej nic nie wrzucać, niż zaśmiecać stronę jakimś gównem
święte słowa, nie wrzucaj lepiej niczego.
Tłumaczenie, że dziecko z nożem i problemy wychowawcze. To są dzieciaki, nie idą na rozbój. Sam tak latałem z kumplami za dzieciaka i jakoś nikt z nas nie siedział. Nic im nie będzie. Może, nie miałeś znajomych, tylko magnetowid i amige. Wtedy rozumiem, dlaczego to dla Ciebie takie dziwne.
Rozumiem, popełniłem błąd dodajac na portal dla dzieci filmik na którym dziesięciolatkowie biegają z nożem po opuszczonym budynku, Nikt nie widzi noża w ręku dziecka, nikt nie widzi problemu wychowawczego co robi twoje dziecko, jak spędza czas bo dzieci nie odpowiadają za dzieci, nawet tego nie rozumieją... Temat do usunięcia.
Ja też biegałem w tym wieku po opuszczonych budynkach z kumplami, rzucałem nożami w drzewa i przeżywało się swoje przygody niczym Pan Samochodzik. Problemem wychowawczym było by gdyby jeden drugiemu o0pierdolił gałe... Wtedy rodzicom rzeczywiście po drodze coś nie pykło... Ale zwykły zwiad pod wieczór z kumplami przed tym jak się Cartoon Network skończy coby wrócić na ostatni seans wieczoru przed snem? Uznaje to za (w miare] normalne.
Rozumiem, popełniłem błąd dodajac na portal dla dzieci filmik na którym dziesięciolatkowie biegają z nożem po opuszczonym budynku, Nikt nie widzi noża w ręku dziecka, nikt nie widzi problemu wychowawczego co robi twoje dziecko, jak spędza czas bo dzieci nie odpowiadają za dzieci, nawet tego nie rozumieją... Temat do usunięcia.
no tak, sadyzm pełną gębą. Przypierdalasz się do innych, że gówno wrzucają a sam szambo z sadola zrobiłeś tego typu wstawkami. Chuj z tego że gówniarz miał nóż. W wieku 10 lat miałem swoją finkę jak wielu innych kolegów z podwórka i jakoś nikt nie wyolbrzymiał tego do postaci dramatu, którym trzeba się podzielić na portalu z treściami sadystycznymi.
Nie moge zaproponować Ci rozwiązania problemu jakim jestes Ty sam bo znów mnie o podżeganie do samobójstwa ktoś posądzi. Ale tak czy inaczej świeć Panie nad twą duszą. Nikt nie zapłacze, sadol się oczyści.
Swoją drogą patrząc po ilości materiału, jakości oraz czasu w jakim go wrzucasz to jesteś albo spasioną kurwą przykutą do łóżka i z nudów napierdalasz te wstawki albo jesteś upośledzonym skurwiałym bąkiem, który ma takie a nie inne ambicje życiowe.
edit
i jeszcze przypadkowo ci piwo dałem. Kurwa !
no tak, sadyzm pełną gębą. Przypierdalasz się do innych, że gówno wrzucają a sam szambo z sadola zrobiłeś tego typu wstawkami. Chuj z tego że gówniarz miał nóż. W wieku 10 lat miałem swoją finkę jak wielu innych kolegów z podwórka i jakoś nikt nie wyolbrzymiał tego do postaci dramatu, którym trzeba się podzielić na portalu z treściami sadystycznymi.
Nie moge zaproponować Ci rozwiązania problemu jakim jestes Ty sam bo znów mnie o podżeganie do samobójstwa ktoś posądzi. Ale tak czy inaczej świeć Panie nad twą duszą. Nikt nie zapłacze, sadol się oczyści.
Swoją drogą patrząc po ilości materiału, jakości oraz czasu w jakim go wrzucasz to jesteś albo spasioną kurwą przykutą do łóżka i z nudów napierdalasz te wstawki albo jesteś upośledzonym skurwiałym bąkiem, który ma takie a nie inne ambicje życiowe.
edit
i jeszcze przypadkowo ci piwo dałem. Kurwa !
Tej, święta idą daj mu spokój
W chuju mamy twoje rady wychowawcze debilu. Na filmiku nie ma nic sadystycznego, więc nie powinien się tu znalezc, jak zresztą 90% twoich materiałów
W sumie, Twoje tematy nie lepsze
Tym nożem polski papież Jan Paweł II obrzezywał chłopców
poczytajcie w internecie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów