📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gdzie ten typ od gifa co wy kurwa zrobiliście z sadisticem, co drugi post teraz mógłby słusznie tym spamować
gdzie jest gość od gifa co wy kurwa zrobiliście z sadistica, co drugi post by teraz mógł to wklejać
kurwa, dopiero ogarnęłam że dwa razy napisałam ale ze mnie tępa dzida
gdzie jest gość od gifa co wy kurwa zrobiliście z sadistica, co drugi post by teraz mógł to wklejać
kurwa, dopiero ogarnęłam że dwa razy napisałam ale ze mnie tępa dzida
Halman. Taka kurwa sadolowa !
czepiacie sie ze gowno, prawda gowno i chujowe ale każdy potrzebuje od czasu do czasu obejżeć coś krindżowego
Teraz każdy "kumaty sadol" myśli, że jak pociśnie Halmanowi to dostanie +3 do respektu
Cryo napisał/a:
Teraz każdy "kumaty sadol" myśli, że jak pociśnie Halmanowi to dostanie +3 do respektu
Tak to juz wsród dzieciaków bywa
Zamknac te pizdy , dzieci sie bawia wychodza kurwa i beda mialy co wspominac a nie to co wy jebane pryszczate i ulane mordy siedzace przed komputerem zajadajace kurwa smalec w kostce , proponuje wyjsc na dwor i zamknac dupe i brac przykad z "dzieci".
mefedroniarz2021 napisał/a:
Zamknac te pizdy , dzieci sie bawia wychodza kurwa i beda mialy co wspominac a nie to co wy jebane pryszczate i ulane mordy siedzace przed komputerem zajadajace kurwa smalec w kostce , proponuje wyjsc na dwor i zamknac dupe i brac przykad z "dzieci".
Nie chce mi się
Zawsze sie zastanawialem skad dzieci biora takie klawiatury. A pozniej takie gowno trzeba ogladac...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów