Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
tytuł.... manipuluje czy mówi prawdę
czekam na więcej faktów
No tak, bo banderowiec to Wietnamczyk...
masz coś z deklem, popraw folię na składzie, bo odbija nierównolegle
Wiewór, możesz pomóc
Ciężko skomentować twoje wypociny.....
Up
Ciężko skomentować twoje wypociny.....
po chuj więc komentujesz, bo ja osobiście mam wysrane na twoje pierdolenie
banderowiec, czy zwyky ukrainiec
tytuł.... manipuluje czy mówi prawdę
czekam na więcej faktów
masz coś z deklem, popraw folię na składzie, bo odbija nierównolegle
Wiewór, możesz pomóc
Oczywiście że pomogę.
W swoim życiu wytargalem zaa kierownicy tyle samo najebanych Polaków co Ukrów.
Z Ukraincami jest tak że oni piją po trochę i cały czas utrzymują stan lekkiego najebania. Rzadko walą do odcięcia. Możesz gadać z ukrem i wygląda na normalnego a weźmiesz go na dmuchawkę i się okazuje że dmucha złoty piedziesiat.
Polska szlachta natomiast jak już da w gaźnik to po całości.
Raz mieliśmy pracownika który kilka dni nie przychodził do pracy.
Po kilku dniach zadzwonił właściciel hotelu pracowniczego. Znalazł go w pokoju bo jebalo na całym piętrze.
Chłop leżał w łóżku w kałuży własnego moczu, gówna, między butelkami po wodce. Cały pokój byl zaszczany i usmarowane kałem.
Facet wpadł w zug i poluzował hamulce.
Oczywiście że pomogę.
To statystyki jak z murzynami w USA, a nawet gorsze.
13% społeczeństwa odpowiada za 80% zabójstw i prawie 60% obłożenia więzień...
Prawde napisał a nie troll.
Kierowcami tirów zostają ludzie bez żadnych umiejętności, wiedzy i wykształcenia. Wystarczy że zmęczą kurs na prawo jazdy.
10 lat nadzorowałem kierowców ciężarówek i mogę śmiało powiedzieć że to są takie kurwa matoly, debile, prymitywy, chamy i alkusy że bardziej patologicznej grupy zawodowej już nie ma.
taka prawda. kazdy kierowca zawodowy to matoł co sie nawet do łopaty nie nadaje.
Oczywiście że pomogę.
Z Ukraincami jest tak że oni piją po trochę i cały czas utrzymują stan lekkiego najebania. Rzadko walą do odcięcia. Możesz gadać z ukrem i wygląda na normalnego a weźmiesz go na dmuchawkę i się okazuje że dmucha złoty piedziesiat.
Polska szlachta natomiast jak już da w gaźnik to po całości.
Raz mieliśmy pracownika który kilka dni nie przychodził do pracy.
Po kilku dniach zadzwonił właściciel hotelu pracowniczego. Znalazł go w pokoju bo jebalo na całym piętrze.
Chłop leżał w łóżku w kałuży własnego moczu, gówna, między butelkami po wodce. Cały pokój byl zaszczany i usmarowane kałem.
Facet wpadł w zug i poluzował hamulce.
To już chyba pasta kopiowana gdzie się da
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów