Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ps. Propsy dla baby, która poucza gamonia w osobówce, żeby zachował odstęp. Rzadko się zdarza, żeby baba była mądrzejsza od faceta za kierownicą.
Zapierdala za frajer, jak typowy polaczek za kierownicą TIRa w PL, to nawet mu się nie dziwię, że zalał pałę ze smutku. Śpi w TiRze na parkingach, sra w krzakach, szcza na oponę, prysznic raz na tydzień, jak wróci na weekend do chaty, zarabia też ochłapy. Jebał pies takie życie...
Ps. Propsy dla baby, która poucza gamonia w osobówce, żeby zachował odstęp. Rzadko się zdarza, żeby baba była mądrzejsza od faceta za kierownicą.
I tak zdechniesz Pedale
Nie pisz do niego pedale z dużej litery. Zadnego szacunku
Przeciez to zwykła, prowokacyjna, strollowana szmata
I tak zdechniesz Pedale
Ty jakiś Pierdolnie ty jesteś. Bez urazy oczywiście.
Zapierdala za frajer, jak typowy polaczek za kierownicą TIRa w PL, to nawet mu się nie dziwię, że zalał pałę ze smutku. Śpi w TiRze na parkingach, sra w krzakach, szcza na oponę, prysznic raz na tydzień, jak wróci na weekend do chaty, zarabia też ochłapy. Jebał pies takie życie...
No może i smutne życie kierowcy ale nie do końca jest tak jak mówisz. Są też zalety takiej pracy i pomyśl sobie że 6-7-8 tysięcy ( nie znam dokładnie stawek) to może nie za dużo dla Polaka za rozłąkę i odpowiedzialność ale dla Ukraińca i Białorusina to w chuj kasy i takie zarobki pozwalają godnie utrzymać rodzinę na wschodzie.
Jebać tego skurwesyna z filmiku, szkoda że nie zdechł na tej barierce. Będzie musiał zapłacić z własnej kieszeni za naprawę barierek, ciężarówki i dojebią mu jeszcze grzywnę i zabiorą prawko. Nie wypłaci się do końca życia
nikt nie napisał, więc wyjaśniam że kierowca to ukrainiec
No tak, bo banderowiec to Wietnamczyk...
@up
Nie pisz do niego pedale z dużej litery. Zadnego szacunku
Przeciez to zwykła, prowokacyjna, strollowana szmata
Prawde napisał a nie troll.
Kierowcami tirów zostają ludzie bez żadnych umiejętności, wiedzy i wykształcenia. Wystarczy że zmęczą kurs na prawo jazdy.
10 lat nadzorowałem kierowców ciężarówek i mogę śmiało powiedzieć że to są takie kurwa matoly, debile, prymitywy, chamy i alkusy że bardziej patologicznej grupy zawodowej już nie ma.
Miszcz lewego pasa ten z Opla.
Pierdolisz, dobrze robił. Gdyby jechał ktoś rozpędzony lewym pasem nie wiedząc co się dzieje i taki pijany cwel ciężarówką by mu drogę zajechał to by nie było kolorowo. A i tak się znalazł "miszcz" z Peugeota, który widząc co się odpierdala, twardo gnał przed siebie wyprzedzając nagrywającego i prosząc się jednocześnie o oberwanie jakimś kawałkiem barierki w szybę. Myśleć kurwa, gałgany.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów