Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
po chuj ci market skoro matka ci wszystko podsuwa pod nos
Pierwsze co padnie podczas jakiegoś kryzysu to właśnie miasta i mieściuchy którym pokończy sie jedzonko w markjecie. Wsioki dadzą sobie radę.
Taa... Sprzedadzą butelki.
ja sobie nie wyobrażam życia w mieście, rok mieszkałem w Gdańsku na Oruni Górnej i szybciutko spierdoliłem do Piotrkowa Kujawskiego, a dokładniej na jego obrzeża, 18 arów działka, domek jednorodzinny za sąsiadów mam gospodarzy, wspaniali i uczynni ludzie, robię co chce i jak chce mogę słuchać głośno muzyki całą noc i nikt psiarni nie wezwie, jak mam ochotę zrobić grilla bądź ognisko to robię, świeże mleko, podroby domowej roboty, wspaniałe powietrze w promieniu 10 km liczne jeziora np. Głuszyńskie, Gopło i do lasu na grzyby niedaleko i myśliwi czasem kiełbaski z dzika podrzucą no po prostu życie jak w bajce oczywiście pomijając UE która się w to wszystko wpierdala i chce nam to wszystko odebrać
Też tak mam tylko do tych wyrobów własnej roboty mam jeszcze bimber.Po imprezie wstaje baniak nie boli świeże powietrze, nie daleko las jezioro żyć ni umierać.Tylko od kilku lat zaczęła się moda na działki i domki letniskowe.Te miastowe chuje pomieszkają rok i rządzą się jak u siebie, idziesz nad jezioro a ten Ci pierdoli, że teren prywatny, ale jak łazi i zbiera grzyby po moim lesie to już nie przeszkadza, że teren prywatny.Nie wspomnę o śmieciach wyrzucanych do lasów po każdym weekendzie.Nie pisze oczywiście o wszystkich są też spoko ludzie z miasta ale ogólnie najgorsze wieśniaki pochodzą z miasta.
dlaczego w miastach nie świeżego powietrza?
bo miastowi okna otwierają
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów