Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Poduszki za 6 tyś?
Jeggo babcia wzięła psa za 6 tys zl, na pokazie poduszek, na roratach
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?@: spierdolony jesteś jakiś genetycznie l, nie ma ras agresywnych, są rasy uznane za agresywne w danym kraju i są to różne rasy w zależności od występowania, zanim zaczniesz komentować to się doucz, winę ponosi tylko właściciel za niewłaściwe wychowanie, mam pitbulla i kładzie się brzuchem do góry na widok każdego psa czy kota jest całkowicie łagodny i uległy, gdy zwierzę go atakuje ( np jeż) to ucieka mi w nogi
mam jedno pytanie, czy twój pies chodzi z tobą na smyczy?
[ Dodano 2024-08-06, 18:06 ]
@psotna_cipka: ciebie z twoją matką można na smalec przerobić sądząc po waszych zdjęciach z Facebooka
[ Dodano 2024-08-06, 18:07 ]
@Driver19cm: twoją matkę? Od dawna w sumie i nie przyznawała się że wydała takie gówno na świat jak ty
[ Dodano 2024-08-06, 18:08 ]
@Kriski: jak trafiła do schroniska na paluchu została wykastrowana
Poduszki za 6 tyś?
Jakieś specjalne, lecznicze, które rzekomo zwalczają wszystkie choroby świata- na pokazach wciskają emerytom, podobnie jak kiedyś garnki albo odkurzacze.
@Lobo24: spierdolony jesteś jakiś genetycznie l, nie ma ras agresywnych, są rasy uznane za agresywne w danym kraju i są to różne rasy w zależności od występowania, zanim zaczniesz komentować to się doucz, winę ponosi tylko właściciel za niewłaściwe wychowanie, mam pitbulla i kładzie się brzuchem do góry na widok każdego psa czy kota jest całkowicie łagodny i uległy, gdy zwierzę go atakuje ( np jeż) to ucieka mi w nogi
Co ty wiesz zjebie, ta rasa jak na filmie ma w genach większą skłonność do agresji niż inne rasy, zupełnie jak czarnuchy.
Co ty wiesz zjebie, ta rasa jak na filmie ma w genach większą skłonność do agresji niż inne rasy, zupełnie jak czarnuchy.
Ma też w genach mniejszy, mniej wydajny mózg.
Jak wrzesiny602.
Ale za to ma dres. I stare BeeMWu. Albo kałdi.
Mieszkasz na bagnach? Jesteś Shreck'iem?
Jego bagno i jego królewna... Znajdź sobie własną...
Ścierwo do utylizacji wraz z właścicielem za niewychowanie psa.
No babcia nie miała czasu na wychowanie, ale to jeszcze nie powód by ją utylizować.
Znajoma miała podobna sytuację większy pies zagryzł jej mniejszego, poszła do sądu dostała odszkodowanie 30k 🙂 Właściciel większego chyba dostał nauczkę żeby wyprowadzać psa w kagancu skoro nie umie go upilnować
Za mało ja do tych 30k chciałbym jeszcze pozwolenie, że mogę tego jebanego psa, który zagryzł mojego zabić na oczach jego właściciela. Wtedy można mówić o sprawiedliwości 😁.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów