Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przecież tutaj nie było żadnej reakcji ze strony właścicielki. Głosu nie ma, a pewno się wydzierała.
Ja mam Alabaja 84 kilo i jakoś go kontroluje. Zachowuje się różnie, ale trzeba myśleć , przewidywać i kontrolować takie bydlaki.
@: spierdolony jesteś jakiś genetycznie l, nie ma ras agresywnych, są rasy uznane za agresywne w danym kraju i są to różne rasy w zależności od występowania, zanim zaczniesz komentować to się doucz, winę ponosi tylko właściciel za niewłaściwe wychowanie, mam pitbulla i kładzie się brzuchem do góry na widok każdego psa czy kota jest całkowicie łagodny i uległy, gdy zwierzę go atakuje ( np jeż) to ucieka mi w nogi
Kiedy go wykastrowałeś?
@: spierdolony jesteś jakiś genetycznie l, nie ma ras agresywnych, są rasy uznane za agresywne w danym kraju i są to różne rasy w zależności od występowania, zanim zaczniesz komentować to się doucz, winę ponosi tylko właściciel za niewłaściwe wychowanie, mam pitbulla i kładzie się brzuchem do góry na widok każdego psa czy kota jest całkowicie łagodny i uległy, gdy zwierzę go atakuje ( np jeż) to ucieka mi w nogi
Od kiedy go ruchasz ?
mam pitbulla i kładzie się brzuchem do góry na widok każdego psa czy kota jest całkowicie łagodny i uległy, gdy zwierzę go atakuje ( np jeż) to ucieka mi w nogi
Ty też? Widzę, że ostatnio to popularny trend. Kundla na smalec.
Kupa mięcha. Na smalec go hodujesz? Pytam poważnie.
Nie, ale są rejony w Polsce jak Śląsk (tak, to jeszcze Polska) gdzie jeszcze do niedawna stosowało się takie praktyki.
Mój ma pilnować posesji. Poniżej mój pupil jeszcze jako "nastolatek". 8 - 9 miesięcy.
W pierwszym momencie nawet nie zauważyłem, że ten bydlak coś porwał
Szkoda babci... Pewnie będzie teraz przeżywać tak jak moja babcia, kiedy wzięła na pokazie poduszki za 6 tys. zł na raty.
Poduszki za 6 tyś?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów