📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
taa "przypadek", simpy już się pospuszczały w komentarzach i wysyłają kaskę na "nowy staniczek", ciekawe jak często mają takie "wpadki".
ale trzeba przyznać, że fajna zgrabna i cycek fajny
Widać że specjalnie to zrobiła. Juz bardziej tych rak do tyłu nie mogła wyciągnąć...
Też mogę zrobić taki ,,przypadek,, ale nie zwykłem publicznie pokazywać swojego kutasa. Żenada.
SirMajkel napisał/a:
taa "przypadek", simpy już się pospuszczały w komentarzach i wysyłają kaskę na "nowy staniczek", ciekawe jak często mają takie "wpadki".
zamknij ryj
Fajny cysio
No rzeczywiście, miała tak dupne cycki że aż jej stanik rozjebało...
Dojrzewanie na ekranie
Zaskoczony jestem że nie było kutasa pociętego żyletkami, srania do mord czy pedalskich wypadających odbytów....
I to są zajebiste cycki Nie musza być duże. Mają być kurwa ładne i kształtne jak kobieta ściga stanik, a nie wiszące jak skarpety na suszarce.
Pani Flodzia się popisuje tutaj.
po co baby zawsze drą ryja jak coś?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów