Na zdjęciu nabój z solą i jego skutki. Sens takiego naboju to zranić i chwilowo unieszkodliwić przeciwnika, ale nie zabić. (sól powoduje mnóstwo małych ranek, które przeraźliwie bolą)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:39
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Czyli nic tylko kupować i napierdalać w sąsiada skurwysyna, z którym policja sobie nie radzi. Jak dostanie z czegoś takiego w morde to pewnie długo potem jej już nie otworzy.
widziałem kiedyś pistolet do strzelania w muchy solą
podobno robią też wersję z czosnkiem granulowanym na wampiry
podobno robią też wersję z czosnkiem granulowanym na wampiry
Idealne do rozpędzania miesięcznic.
Granulowane świniaki, tudzież, jakieś plugawe ich części ciała, i ruszamy z krucjatą na daesz.
Miałem nieprzyjemność spotkać się z tym szajsem za gówniarza jak się chodziło na czereśnie Wrażenia niezapomniane...
Ściema. Nie da się uzyskać takiego efektu zamieniając śrut w łusce solą. Stawiam na wygłupy z repliką ASG z bliska.
Sól kaustyczna była by lepsza bo by takiego zaczęła zżerać prawie jak kwas ale pewnie jakiś chuj by pierdolił ze nie humanitarnie :/
Chuja prawda, sól gówno zrobi, zbyt mała masa, większość pewnie jeszcze rozleci się w pył podczas wystrzału.
Jakiekolwiek obrażenia może wywołać przy strzale z naprawdę małej odległości, ale z takiej że cokolwiek wystrzelonego ze strzelby by wywołało jakieś obrażenia.
Polecam sobie wpisać "salt shotgun slug" i sprawdzić testy takiego pocisku.
Jakiekolwiek obrażenia może wywołać przy strzale z naprawdę małej odległości, ale z takiej że cokolwiek wystrzelonego ze strzelby by wywołało jakieś obrażenia.
Polecam sobie wpisać "salt shotgun slug" i sprawdzić testy takiego pocisku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów