Na zdjęciu nabój z solą i jego skutki. Sens takiego naboju to zranić i chwilowo unieszkodliwić przeciwnika, ale nie zabić. (sól powoduje mnóstwo małych ranek, które przeraźliwie bolą)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
O kurde genialne! Musi to przeraźliwie skurwysyńsko napierdalać i swędzieć kilka dni
tylko po co? na czarnych są naboje, na ciapatych naboje, na białych ma się to stosować? - przecież to bararzyństwo
Idealne do walki z desantem morskim.
Już chyba wolałbym być postrzelony ze zwykłego naboju (tylko nie śmiertelnie). Przecież po czymś takim zostaną blizny na całym ciele do końca życia. Już nawet nie wspomnę o tym co się stanie jak to trafi w twarz i oczy.
Insaner, za darmo się takim nie obrywa, więc jebać to. niech chuje cierpią i będą naznaczeni.
Ale to legalne czy tak jak normalna broń czy bardziej jak czarnoprochowa pod względem prawnym?
@up:
No tak, ten gość co go smażyli paralizatorem na komisariacie aż wykitował też dostał " za coś".
No tak, ten gość co go smażyli paralizatorem na komisariacie aż wykitował też dostał " za coś".
Z soli kiedyś strzelało się do wróbli i ekonomów...
Insaner napisał/a:
Już chyba wolałbym być postrzelony ze zwykłego naboju (tylko nie śmiertelnie). Przecież po czymś takim zostaną blizny na całym ciele do końca życia. Już nawet nie wspomnę o tym co się stanie jak to trafi w twarz i oczy.
Wybieraj, śrut czy breneka?
Jak śrut, to wyobraź sobie podobny widok, tylko ołowiane kulki tkwią kilka cm wgłąb ciała. Jak breneka, to masz dziurę w mostku i klatce piersiowej wielkości pięści.
krasnal_hałabała napisał/a:
Ale to legalne czy tak jak normalna broń czy bardziej jak czarnoprochowa pod względem prawnym?
To jest dalej amunicja zespolona. Właśnie dlatego możesz sobie strzelać z czarnoprochowca bez żadnego pozwolenia, bo to broń rozdzielnego ładowania.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów