📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
teraz może chlać w nieskończoność
Po pierwsze, jeśli już to nachlała, a po drugie to ewentualnie nazbierała. Chlanie to konsumpcja, a jej krew potrzebna do rozmnażania
Tytyryty napisał/a:
Po pierwsze, jeśli już to nachlała, a po drugie to ewentualnie nazbierała. Chlanie to konsumpcja, a jej krew potrzebna do rozmnażania
Suki takie są
To z tych co rzygną i piją dalej....
jak ja kurwa nienawidzę komarów a jeszcze gorsze to te meszki jebane które jak cię ujebie to tydzień swędzi
Stary patent. Jak żarła łajza, to naciągało się palcami skórę. One mają tak, ze jak wpierdzieli te rurkę to zasysa z automatu, a naciągnięta skóra powoduje, że nie może jej wyjąć. No i wreszcie rozwala tak sukę Robiliśmy tak za gówniarza
Dla chętnych, jak widzisz komara który Cię próbuje ojebać z krwi to można naciągnąć skórę palcami w miejscu gdzie jebaniec usiadł. Wtedy nie może odlecieć i mamy efekt jak na zdjęciu. Satysfakcja gwarantowana.
propan-butan napisał/a:
Stary patent. Jak żarła łajza, to naciągało się palcami skórę. One mają tak, ze jak wpierdzieli te rurkę to zasysa z automatu, a naciągnięta skóra powoduje, że nie może jej wyjąć. No i wreszcie rozwala tak sukę Robiliśmy tak za gówniarza
Sadyzm w czystej postaci... Masz browara !
propan-butan napisał/a:
ni chuja nie dalbym sie komarowi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów