Albo jebnął drinka z metanolu i mu się ciemno zrobiło przed oczami
Naćpał się marychy. Po wódzie nie byłby w stanie chodzić, a tak widać, ze kolo ewidentnie zjarany.
Tak to jest jak sie kilka lat pali zioło, dziury w mózgu, brak orientacji. Jak chca zapalić to zrobia wszystko. Na woodstoku laski obciagały za wora palenia.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.______________
forza nostra leggeNaćpał się marychy. Po wódzie nie byłby w stanie chodzić, a tak widać, ze kolo ewidentnie zjarany.
Tak to jest jak sie kilka lat pali zioło, dziury w mózgu, brak orientacji. Jak chca zapalić to zrobia wszystko. Na woodstoku laski obciagały za wora palenia.
Oho! Mamy tu eksperta od dragów.
PS A co Ty robiłeś na Woodstoku, i skąd wiesz ile lachony brały za opierdolenie gały?!
Naćpał się marychy. Po wódzie nie byłby w stanie chodzić, a tak widać, ze kolo ewidentnie zjarany.
Mi na woodstoku jak obciągała to wora nie paliła tylko lizała. A tak na serio to nie wypowiadaj się o rzeczach o których nie masz żadnego pojęcia dzieciaku, bo 39 lat jak wpisałeś to ty na pewno nie masz.
Mi na woodstoku jak obciągała to wora nie paliła tylko lizała. A tak na serio to nie wypowiadaj się o rzeczach o których nie masz żadnego pojęcia dzieciaku, bo 39 lat jak wpisałeś to ty na pewno nie masz.
Widzialem dosyć ludzi dla których palenie codziennie było ważniejsze od godności. W sumie coś jak alkoholicy, wynoszenie sprzetów z domu, wspomniane prostytuowanie się, jeden wyniósł bielizne matki za palenie. Mielismy ubaw z tych wypalonych mózgów. Nic tylko gadali o paleniu jak ich rozwija.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Naćpał się marychy.
Może jeszcze musztardy się najadł i mu się na na mózg rzuciło.
Widzialem dosyć ludzi dla których palenie codziennie było ważniejsze od godności. W sumie coś jak alkoholicy, wynoszenie sprzetów z domu, wspomniane prostytuowanie się, jeden wyniósł bielizne matki za palenie. Mielismy ubaw z tych wypalonych mózgów. Nic tylko gadali o paleniu jak ich rozwija.
Nie wiem jakich masz kolegów i nie obchodzi mnie to ale ten film nie ma nic wspólnego z maryśką. Znasz jakiegoś typa który się tak zjarał że z pomieszczenia nie mógł wyjść? Poza tym jakby się ostro zjarał to nogi by mu odjęło i siedział albo by leżał na podłodze. tu było grane coś grubego.
W dodatku potwierdzasz że jesteś osobą młodszą niż podałeś bo interesujesz się osobami młodocianymi (słyszysz o nich rozmawiasz o nich bo jesteście w podobnym wieku) o których opowiadasz uczącymi się jeszcze i nie mających pracy oraz wyrobionej w żadnym stopniu moralności. Przez co nie mając zarobków robią co robią.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów