Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Staliśmy się jako cywilizacja, notabene najlepsza jaka kiedykolwiek istniała, najbardziej rozwinięta, wręcz zbyt cywilizowani, za mało impulsywni i agresywni, a przez to - bezzębni. Nie tylko nie potrafimy walczyć z zagrożeniem, ale także tego zagrożenia zidentyfikować (patrz. przyjmowanie imigrantów z krajów o niższej względem zachodniej kulturze, albo tolerowanie pajaca z Kremla, który uwierzył, że może przesuwać granice w Europie, bo daliśmy muza mały polityczny i gospodarczy odpór, gdy robił w 2008 i 20014 swoje krzywe akcje).
Obawiam się, że bez jakiejś wojny światowej i śmierci milionów istnień, nie otrzeźwiejemy, nie zmężniejemy i nie przypomnimy sobie, że życie to ciągła walka o przetrwanie, a my mieliśmy po prostu szczęście tej walki w ostatnio dekadach nie podejmować.
Up
Staliśmy się jako cywilizacja, notabene najlepsza jaka kiedykolwiek istniała, najbardziej rozwinięta, wręcz zbyt cywilizowani, za mało impulsywni i agresywni, a przez to - bezzębni. Nie tylko nie potrafimy walczyć z zagrożeniem, ale także tego zagrożenia zidentyfikować (patrz. przyjmowanie imigrantów z krajów o niższej względem zachodniej kulturze, albo tolerowanie pajaca z Kremla, który uwierzył, że może przesuwać granice w Europie, bo daliśmy muza mały polityczny i gospodarczy odpór, gdy robił w 2008 i 20014 swoje krzywe akcje).
Obawiam się, że bez jakiejś wojny światowej i śmierci milionów istnień, nie otrzeźwiejemy, nie zmężniejemy i nie przypomnimy sobie, że życie to ciągła walka o przetrwanie, a my mieliśmy po prostu szczęście tej walki w ostatnio dekadach nie podejmować.
Piwo poleciało bo myślisz jak ja i już nas niewielu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów