Wskutek zderzenia ze skuterem wodnym, jedna osoba z pontonu zginęła.
Wskutek zderzenia ze skuterem wodnym, jedna osoba z pontonu zginęła.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jest i pozytyw tej sytuacji : ten kacap nie zamorduje ani nie zgwałci nikogo na Ukrainie
ale ten niezamordowany banderowiec bedzie gwalcil i mordowal
ale ten niezamordowany banderowiec bedzie gwalcil i mordowal
O, ruskie trole już kwiczą
O, ruskie trole już kwiczą
A co ten temat ma wspolnego z Ukraina naziolku? Wszedzie musicie srac tym swoim nacjonalizmem i ksenofobia? Zygac sie chce
W sumie ciekawią mnie te ruskie trolle. Tak się zastanawiam jakiemu procentowi tych trolli ktoś płaci za takie posty, jaki procent to po prostu pasjonaci, którzy to robią dla internetowego fejmu i wirtualnych piwek. No ale też jaka część z nich to Rosjanie (bo zwykle te posty są napisane dość poprawną polszczyzną).
Justynka, lotnym rozumem to natura Cie nie obdarzyla. Zastanow sie przez chwile, kiedy placi sie w internetach za pierdolenie gdzie sie da bez zwiazku z tematem? Marketing. Wiec jak myslisz, komu predzej placa w takim wypadku? Kiedy paru kretynow w kazdym jednym watku bez zwiazku pierdoli o tym jak to nienawidza Ruskich, czy moze ludziom, ktorzy na to reaguja bo zwyczajnie sa zmeczeni tym ich pierdolonym spamem? Jest oczywiscie mozliwosc, ze to gnownazeria lub inny przypadek spolecznego spierdolenia.
Justynka, lotnym rozumem to natura Cie nie obdarzyla. Zastanow sie przez chwile, kiedy placi sie w internetach za pierdolenie gdzie sie da bez zwiazku z tematem? Marketing. Wiec jak myslisz, komu predzej placa w takim wypadku? Kiedy paru kretynow w kazdym jednym watku bez zwiazku pierdoli o tym jak to nienawidza Ruskich, czy moze ludziom, ktorzy na to reaguja bo zwyczajnie sa zmeczeni tym ich pierdolonym spamem? Jest oczywiscie mozliwosc, ze to gnownazeria lub inny przypadek spolecznego spierdolenia.
Gównażęria..... a sam pierdolisz o banderowcach, umysłowy inwalido
W sumie ciekawią mnie te ruskie trolle. Tak się zastanawiam jakiemu procentowi tych trolli ktoś płaci za takie posty, jaki procent to po prostu pasjonaci, którzy to robią dla internetowego fejmu i wirtualnych piwek. No ale też jaka część z nich to Rosjanie (bo zwykle te posty są napisane dość poprawną polszczyzną).
nikt im za to nie płaci, ludzie są po prostu kurewsko głupi, uwielbiają być pożytecznymi idiotami.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów