18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
fejzez 2012-03-06, 11:23
ja jebie, gdzie w tym filmie jest napisane/pokazane że tak się tworzy i nagrywa dubstep ?
on tylko pokazał jak uzyskać efekt woobla z tworzeniem to nie ma nic wspólnego

tu jest pokazane jak to robić :
/watch?v=Cm8XEqg6P2g
Zgłoś
ThunderZ 2012-03-06, 12:22
/watch?v=MgWc3cc_vII !!!!!!!
Zgłoś
zonk 2012-03-06, 17:01
I Bożydar najlepiej podsumował.
Zgłoś
S................x 2012-03-06, 18:30
Mewin napisał/a:

Slonx, Nie miałeś już co dać jako przykład" jedynej i prawdziwej muzyki"? Ten przykład jest na poziomie gimbusów a im częściej tą całą niby wielką metalikę dają tacy ludzie jak ty jako przykład najlepszej muzyki, chuj mnie strzela. To jest poziom Biebera. Nim też się gimnazjalistki tak jarają.

Mimo wszystko, nie zamierzam zrezygnować ze słuchania muzyki, którą mam we krwi od kilkunastu lat, tylko dlatego, że słucha jej gimbusiarnia.
Po pierwsze, byłem przed nimi.
Po drugie, kilka koncertów zaliczyłem w Polsce i zagranicą.
Po trzecie: O czym ty kurwa pierdolisz?
Zgłoś
Angius 2012-03-06, 19:05 1
Czy tylko ja mam wrażenie, że jedyny gatunek jaki teraz się wrzuca to dubstep?
Sadol: murzyn ma atak epilepsji do dubstepu, dupstep, dubstep, "paczcie jak tańczy dubstepa", "zajebisty dubstep"
Kwejk/jebzdzidy/demoty/cokolwiek: "Dubstep moim życiem", "Skrillex", "Szlachta słucha dubstepu".

Czy kogoś tu pojebało? No sorry, ale nikt nie dopierdalałby się do tych waszych wiertarek, gdyby nie to, że niedługo moja lodówka zacznie wobwobwobwob-ować przy otwieraniu, a piwo zapiast "psssst" będzie "fzzzzzz" robiło... Słuchajcie sobie nawet odgłosów owcy jebanej przez stado małp zmiksowanych z tarciem styropianem o balon, ale nie wrzucajcie tego w każdy jebany kąt internetu! Wszyscy argumentujecie "nie mówcie czego mam słuchać!", to KIEGO CHUJA wszędzie wpierdalacie swój zasrany dubstep? I co? Każdy, kto ma dość wszechobecnego gówna od razu jest hejterem, plebsem, bezguściem, jest mainstreamowy i nie wie, co to znaczy ciężka praca nad muzyką (co najmniej 2 lata w muzycznej, żeby nauczyć się kręcić pokrętłem w lewo, a następne dwa w prawo)... Ogarnijcie się trochę, sami zaśmiecacie net dubstepem i cierpicie wielki butthurt, bo ktoś wam mówi czego macie słuchać...

Z mojej strony to tyle, żenada po prostu...

"Długie pazury potrafią szybko porwać,
Czerwone mięso na zgrabne, małe kęsy,
On jest zbyt tłusty, ona chce tatara,
Więc miele mięso w maszynce marki Zelmer"
Zgłoś
jokotones 2012-03-06, 20:45
Wiekszość tych obrazków wrzucają ludzie którzy zaczeli słuchać dupstepu jak zaczął się robić modny. Ja nie wciskam nikomu tego. Zawsze sobie sluchalismy i bylo dobrze, a teraz zpopularyzowała się ta muzyka i wielki szum. Ludzie jak jakies stare dziady "Kiedys to była muzyka, nie to co teraz" "albo "Dupstep to nie muzyka" a "Żydzi to nie ludzie" ?
Pozatym do dupstepu konienczy jest dobry sprzęt zeby to poczuc.

najlepsze remixy dupstep

/watch?v=fZdh13_bijo

siadac do auta i jechac darmowy masaż
Zgłoś
Martiniquaa 2012-03-07, 23:51 1
"Nadal uważasz ,ze dubstep tworzy się wiertarką?" No tak, bo 'twór muzyczny' robiony za pomocą komputera jest lepszy. Szczerze już wolałabym wiertarkę, jak dla mnie muzyka to ma być coś autentycznego, stworzonego przez artystów w swojej dziedzinie... Jak jeszcze raz zobaczę w opisie albo komentarzu do dubstepowego wytworu słowa 'jak nie chcesz to nie słuchaj' to zacznę przegryzać tętnice owym delikwentom. Wciskacie to na siłę wszystkim dookoła a jak ludzie zaczynają protestować, to używacie tej pedalskiej wymówki. Najlepiej zacznijmy wszyscy wrzucać muzykę na sadola, wtedy wszyscy będą zadowoleni/poszkodowani...
Zgłoś
xaero18 2012-03-08, 14:11
Templariusz Mariusz @
twoj koment mnie rozjebal, 3 dni z rzedu wchodzilem zeby zobaczyv
Zgłoś
solter909 2012-03-12, 1:30
Luzujcie. Sam gram w zespole na gitarze słucham rocka i metalu ale uważam ,że dubstep jest stworzony z myślą o klubach. Lubie się najebać pójść do klubu i potańczyć do tej "muzyki" bo ona się do tego idealnie nadaje. Nie wyobrażam sobie spokojnego tańczenia do Gnr czy Metallici bo ta muzyka wymaga skupienia.Pozdro

Dubstep jest dobry do klubów . No ale najpeirw trzeba wypic połóweczke .
Zgłoś
Gooorn 2013-04-07, 13:59
dioen napisał/a:

banda niedojebów, skoro kurwa nie lubicie tego, to na chuj zaglądacie w tematy z dubstepem ? wypierdalajcie jednorożce sobie oglądać skretyniałe kurwy! tylko tyle mam do powiedzenia na temat hejterów.

Wiesz co? Nie znoszę kiedy ktoś nie ma nic do powiedzenia i myśli że jak doda kilka ''kurwa'' i ''wypierdalaj jebany hejterze'' to wygrał kłótnię/spór/całkowicie przyjacielską dyskusję

Angius napisał/a:

Czy tylko ja mam wrażenie, że jedyny gatunek jaki teraz się wrzuca to dubstep?
Sadol: murzyn ma atak epilepsji do dubstepu, dupstep, dubstep, "paczcie jak tańczy dubstepa", "zajebisty dubstep"
Kwejk/jebzdzidy/demoty/cokolwiek: "Dubstep moim życiem", "Skrillex", "Szlachta słucha dubstepu".

Czy kogoś tu pojebało? No sorry, ale nikt nie dopierdalałby się do tych waszych wiertarek, gdyby nie to, że niedługo moja lodówka zacznie wobwobwobwob-ować przy otwieraniu, a piwo zapiast "psssst" będzie "fzzzzzz" robiło... Słuchajcie sobie nawet odgłosów owcy jebanej przez stado małp zmiksowanych z tarciem styropianem o balon, ale nie wrzucajcie tego w każdy jebany kąt internetu! Wszyscy argumentujecie "nie mówcie czego mam słuchać!", to KIEGO CHUJA wszędzie wpierdalacie swój zasrany dubstep? I co? Każdy, kto ma dość wszechobecnego gówna od razu jest hejterem, plebsem, bezguściem, jest mainstreamowy i nie wie, co to znaczy ciężka praca nad muzyką (co najmniej 2 lata w muzycznej, żeby nauczyć się kręcić pokrętłem w lewo, a następne dwa w prawo)... Ogarnijcie się trochę, sami zaśmiecacie net dubstepem i cierpicie wielki butthurt, bo ktoś wam mówi czego macie słuchać...

Z mojej strony to tyle, żenada po prostu...

Polać mu! (wstawiłem losowy emotikon,bo bez niego byłbym zbyt mainstreamowy )
Zgłoś
J................D 2013-04-21, 10:35
Slonx napisał/a:

Mimo wszystko, nie zamierzam zrezygnować ze słuchania muzyki, którą mam we krwi od kilkunastu lat, tylko dlatego, że słucha jej gimbusiarnia.
Po pierwsze, byłem przed nimi.
Po drugie, kilka koncertów zaliczyłem w Polsce i zagranicą.
Po trzecie: O czym ty kurwa pierdolisz?

frustracja znalazla ujscie w dupie
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów