18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Pilotn22 2012-03-05, 12:01 289
No i co z tego, że trochę sobie pokręci pokrętłami, skoro finalny efekt i tak brzmi jakby mu się wiertarka zacieła? :/
Zgłoś
KaeReS 2012-03-05, 12:03 158
i tak nie uwazam dupstep'u za muzyke
Zgłoś
Bananek 2012-03-05, 12:06 158
"Musiałem wstawić bo już się rzygać chce jak czytam kolejny "znawców muzyki" na temat tworzenia dubstepu przy pomocy wiertarki."

Co nie zmienia faktu, że to gówno nie muzyka.

Ktoś nie śpi, żeby spać mógł ktoś...
Zgłoś
BongMan 2012-03-05, 12:15 111
Z całym szacunkiem, ale sram na dubstep. Jak lubisz to sobie słuchaj, ale nie próbuj na siłę zainteresować tym innych.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
D4ron 2012-03-05, 12:20 158

Jakaż gustowna wiertarka milordzie....
Zgłoś
Kya 2012-03-05, 12:21 2
Cytat:

Nadal uważasz że dubstep tworzy się wiertarką?

Nie, wiertarką tworzy się harsh noise.
Zgłoś
silverrose 2012-03-05, 12:26 15
Kurwa du(m)bstep, myslisz ze filmik ze szkopem krecacym pokretlami ma ludzi zachecic do czegos w czym szczytem wirtuozeri i kunsztu jest jak najwierniejsze odwzorowanie wkurwiajacego sasiada o 6 rano w sobote, badz malucha w zimie? Przy tych dzwiekach nawet na cycki sie patrzy z jakims takim niesmakiem i niepokojem
Zgłoś
kubus12343 2012-03-05, 13:03 2
dubshit jest sztuką wsadzenia głowy do beczki i napierdalania w nia jakąś pałą

Osama cie zajebie za robienie laski euro-cwelom
Zgłoś
miodowar 2012-03-05, 13:20 22
Człowieku, ja wiem, jak się tworzy dubstep, Ty wiesz, a reszta co psioczy że tworzy się wiertarką to gimbusy hejtujące "gimbusów" słuchających muzyki innej niż oni. Od ponad dekady słucham DnB, po prostu - bo lubię, od kąd kilka lat temu pojawił się dubstep też sobie słucham, bo to gatunek pokrewny, ale nie z tego względu, tylko dlatego, że mi się podoba. Po co sie przejmować, że ktoś tam pierdoli że dubstepu słuchają "gimbusy" i to tylko głupia moda. Zawsze to sobie przeczytam i się pośmieje, tak jak z większości ludzi nade mną, a tak czy siak bez względu co oni tam sobie piszą będę słuchał tej muzyki bo mi po prostu odpowiada. Każdy wie swoje najlepiej i każdy tak czy siak zrobi swoje. Nie ma co się spinać, trzeba mieć do siebie dystans, mnie to bawi jak ktoś pisze, że to się robi na wiertarce, oni co tak piszą też doskonale sobie zdają sprawy, że nie robi się tego na wiertarce, ale tak sobie trolują, każdy się śmieje i tyle. Nie ma co wyciągać tu kompleksów ; )
Zgłoś
Sharsh 2012-03-05, 13:31
mi to przypomina dźwięk pralki sąsiadów....
Zgłoś
Portnoy 2012-03-05, 13:50
Nagram se zepsuty transformator,spawarke i wbijanie gwozdzi czy to juz bedzie dubstep??. mysle ze tak Ale panowie.. kazdy ma inny gust. Muzyka to nie sport nie ma lepszej czy gorszej. Tylko na litosc boska, np. jakby moj sasiad sluchal tego na maxa to bym go kurwa zajebal.

To Live Forever
Zgłoś
Mamula 2012-03-05, 14:02 18
Fajnie to wygląda, ale musiałem wyłączyć głośniki bo jakieś gówno w tle leciało
Zgłoś
Wdr 2012-03-05, 14:29
człowieku na sprzęcie za jakieś 50tyś może więcej zrobisz kurwa każdy rodzaj muzyki nawet kurwa na skrzypcach tam zagrają więc stwierdzam że ten ds nadal jest chujową muzyką bo ów pan chuja wykorzystał ten zacny sprzęcik mało pokazał a widziałem już wiele choby Djkentaro a ten tu nic specjalnego nie pokazał jak cała ta muzyka ds
Zgłoś
Ulvhedyn21 2012-03-05, 14:50 8
Żeby coś mogło zostać uznane za MUZYKĘ musi być skomponowane i nagrane za pomocą INSTRUMENTÓW, a nie kawałka mikrofalówki.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów