Musiałem wstawić bo już się rzygać chce jak czytam kolejny "znawców muzyki" na temat tworzenia dubstepu przy pomocy wiertarki.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Musiałem wstawić bo już się rzygać chce jak czytam kolejny "znawców muzyki" na temat tworzenia dubstepu przy pomocy wiertarki.
No i co to za gówno?
@up prostak? katolik czy ki chuj kurwa? :/
@mewin
odezwal sie ten co nie hejtuje puknij sie w leb
i beka z typa co na nowoczesnych cymbalkach zapierdala
-George Orwell
odezwal sie ten co nie hejtuje puknij sie w leb
i beka z typa co na nowoczesnych cymbalkach zapierdala
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
Kocham Dubstep <3 po prostu uwielbiam słuchać tego podczas jazdy autem, oraz na imprezie, fantastyczny "mózgojeb"
Wieszosc z was 'krytykow' to pierdoleni teoretycy ktorzy nic nie wiedza. Jak mozna byc tak kretysko glupim zeby oceniac kogos po tym czego slucha lub sam nawet gatunek muzyczny. Brzemienie wam sie nie podoba, spoko, mi sie nie podoba jak pomalowane na czarno kukielki dra morde do mikrofonu a ja nie rozumiem ani slowa. Co z tego ? Gowno, mam w to wbite. Mowicie o modzie, a na portalach typu kwejk regularnie wrzucane sa jakies pedalskie gify czy dlugie-jak-chuj obrazki z logami metallici, slasha itp. Nie mam nic przeciwko temu, bo slucham wszystkiego co mi sie podoba (wlacznie z dubstepem). Prawda jednak jest taka, ze ci 'fani', gardzacy dubstepem jako prymitywem i jak widzialem wyzej PIERDOLACY jakies glupoty o zgraniu. Twoja wiedza jeden z drugim na ten temat opiera sie na przegladnieciu klipu z rockowego koncertu lub kupieniu sobie gitary w celu (watpliwego) wyrwania dupeczek i brzdekolenie przy otwartej mozilli marnych akordow. Skonczylem szkole muzyczna 2 stopnia na fortepianie, a na 7dmym roku gralem na pewnym egzaminie z typem jakis juz nie pamietam jaki utwor na 4 rece. Te wasze (a raczej kogos z gory) 'zgranie', to najmniejszy problem w tym momencie, a gitara to jeden z prostszych instrumentow do ogarniecia(zgranie sie z perkusja to zadne zgranie, perkusja wrecz pomaga, a gitara basowa to inna historia - no ale dla kogos kto ma chuj a nie sluch muzyczny to wielce wyczyn). Nie mam nic przeciwko gitary/rocka/metalu, bo czasem jak powiedzialem sam slucham, ale wkurwia mnie jak ktos niekompetenty udaje pierdolonego inteligenta i wszechwiedzacego, samemu mogac pochwalic sie najwyzej umiejetnoscia zwalenia konia w 3 sekundy. Jebnijcie sie w pusty leb i szanujcie umiejetnosci kazde, jakkolwiek by wam sie nie podobaly, ktorych wasza pusta bania i tak nigdy nie posiadzie.
Kurwa wytrzymałem 2 minuty to był pierwszy i ostatni raz podjęcie próby słuchania wiertarki.
Uwielbiam typów, którzy usłyszą kilka popularnych kawałków (zazwyczaj chujowych) z danego gatunku i już wyrabiają sobie co do niego opinię i drą ryje: "jebać rap, tylko metal" "jebać brudasów z brudstocku, tylko rap". Nie lubisz elektroniki/rocka/metalu/rapu/chujwieczego i wolisz coś innego? Spoko, tylko nie napierdalaj bezsensownie na inne gatunki. Najbardziej zabawni są jednak ci, którzy zazwyczaj przy zerowym pojęciu o muzyce pierdolą w stylu "to nie jest prawdziwa muzyka, bo nie używają instrumentów!!!1111" podczas, gdy utwór, który krytykują jest bardziej skomplikowany niż ten, który uznają za arcydzieło. Tak więc hejtujcie, znawcy wszystkiego i niczego. I tak chuja się znacie.
Mewin napisał/a:
Korzystając z okazji dnia" jeżdżenia po dubstepie i elektronice" wrzucam klip prezentujący połączenie elektroniki z klasycznymi instrumentami.
Korzystając z okazji wrzucam trochę PRAWDZIWEJ muzyki.
Dziękuję, dobranoc.
Slonx, Nie miałeś już co dać jako przykład" jedynej i prawdziwej muzyki"? Ten przykład jest na poziomie gimbusów a im częściej tą całą niby wielką metalikę dają tacy ludzie jak ty jako przykład najlepszej muzyki, chuj mnie strzela. To jest poziom Biebera. Nim też się gimnazjalistki tak jarają.
Brzdęk gitary mówisz. Ty byś pewnie, nie wydobył porządnego dźwięku jednej struny, tutaj masz pokazane umiejętności oraz ciężką pracę
btw. Dubstep to nie muzyka.
Brzdęk gitary mówisz. Ty byś pewnie, nie wydobył porządnego dźwięku jednej struny, tutaj masz pokazane umiejętności oraz ciężką pracę
btw. Dubstep to nie muzyka.
Filmik strasznie zjebany... Nie widziałem jeszcze na sadolu dobrego dubstepowego kawałku. Cała szopka w koło dubstepu sprawia, że odechciewa się go słuchać. Czasem sobie puszczę coś Modstepu czy Pavilona, ale i tak preferuję muzykę z filmiku przedmówcy (piwo)! To dubstep, który mi się podoba:
Chciałbym jeszcze dodać kawałek odnośnie lepszych czasów, kiedy muzyka była prawdziwą muzyką zdecydowanie polecam! A dubstepu czasem i tak posłucham, pozdrawiam
To muzyka, na którą czasem przychodzi ochota, ale zdecydowanie wole jarać się tym. Jaranie się dupstepem jest dla spedalonych ciot z grzywkami I należy pamiętać, że nie ma balu bez metalu !!! Chciałbym jeszcze dodać kawałek odnośnie lepszych czasów, kiedy muzyka była prawdziwą muzyką zdecydowanie polecam! A dubstepu czasem i tak posłucham, pozdrawiam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów