Musiałem wstawić bo już się rzygać chce jak czytam kolejny "znawców muzyki" na temat tworzenia dubstepu przy pomocy wiertarki.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Musiałem wstawić bo już się rzygać chce jak czytam kolejny "znawców muzyki" na temat tworzenia dubstepu przy pomocy wiertarki.
90% z was gra na pedalskiej gitarce, brzdąknie w struny parę razy i myśli że robi prawdziwą muzkę, sory ale dubstep jest bardziej skomplikowany,
Skomplikowany? Wśród idiotów, którzy go słuchają na pewno.
Ciekawa jestem ilu z was naprawdę ma takich sąsiadów co to napierdalają wiertarką przez cały dzień i pół nocy jak u mnie, wolę już słuchać srapstepu niż mojego popierdolonego sąsiada. Remont mieszkania robić -.-
Aishenbai napisał/a:
90% z was gra na pedalskiej gitarce, brzdąknie w struny parę razy i myśli że robi prawdziwą muzkę, sory ale dubstep jest bardziej skomplikowany,
Ahahaha dobrze, że użytkownicy portalu są tak dowcipni. HA HA HA wiertarką... dobre sobie, a kolega sadystycznie bolesny musi być wybitnym znawcą muzyki jeżeli uważa, że dubstep nie jest skomplikowany, no i zakładanie, że ktoś jest idiotą bo nie słucha tylko jednego gatunku muzyki oraz napinanie się jakim to rockmanem się nie jest też jest dosyć kozacki. Napinajcie się jeszcze bardziej wspaniali melomani ;]
Aishenbai napisał/a:
"Zagraj" mi dubstepa jak ci prąd odetną
Aishenbai napisał/a:
"pedalskiej gitarce", powiedz to na koncercie rockowym. do zobaczenia na hardzie.
za to gdybym ja uzyl stwierdzenia 'pedalskie pokretła' w klubie w ktorym sluchacie tego gowna wiekszosc by sie ucieszyla.
co ma moje brzdakanie w struny do rzeczy?
ja sobie brzdakam dla przyjemnosci i wcale nie mysle , ze robie muzyke
muzyka jest dopiero gdy na scene wychodzi 4 gosci, i kazdy gra 'swoje' na swoim instrumencie, to jest cala trudnosc - zgrać sie,
a nie kurwa jakis jeden pedal wyskoczy z komputerkiem, pokreci troche i kurwa już wielki muzyk, buahahaha
Kurwa w robocie non stop dupstep jak napierdalam wiertarka po scianach
Oh powabne kawały tu lecą, dzięki czemu wciąż lody są nawzajem sobie przez hejterów robione. Zacnie!
A ja i tak wolę dźwięk wiertarki
Korzystając z okazji dnia" jeżdżenia po dubstepie i elektronice" wrzucam klip prezentujący połączenie elektroniki z klasycznymi instrumentami.
Proponuję jeszcze utworzenie wydzielonego tematu, żeby można było w nim jeździć po elektronice oraz 2 inne: pierwszy w którym chaszcze mogliby spuszczać się na filmiki z gitarami, drugi dla gimbusów, gdzie będą mogli cieszyć mordy przy prawdziwym polskim rapie.
Jako bonus chciałem wrzucić filmik o psie w chaszczach ale posypały się błędy w ładowaniu i nie dało rady
edit:
Jednak dam coś jako bonus, zdjęcie Dillon z jej fb
Proponuję jeszcze utworzenie wydzielonego tematu, żeby można było w nim jeździć po elektronice oraz 2 inne: pierwszy w którym chaszcze mogliby spuszczać się na filmiki z gitarami, drugi dla gimbusów, gdzie będą mogli cieszyć mordy przy prawdziwym polskim rapie.
Jako bonus chciałem wrzucić filmik o psie w chaszczach ale posypały się błędy w ładowaniu i nie dało rady
edit:
Jednak dam coś jako bonus, zdjęcie Dillon z jej fb
a dubstem ssie pale...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów