18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (10) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
roqy 2012-03-05, 17:58 1
Nie wiem na chuj się przypierdalać do jakiejkolwiek muzyki, zasada jest prosta: Coś Ci się nie podoba TO KURWA TEGO NIE SŁUCHAJ. Niestety nasze co raz bardziej pojebane społeczeństwo ma manie zachowań typu- Nie podoba mi się to i chuj, nikt nie może tego słuchać/oglądać/czytać bo MI SIĘ NIE PODOBA. Sam za bardzo nie słucham takiej muzyki, ale do kurwy nędzy dlaczego mam obrażać i krytykowąć jakąś grupę ludzi, którzy dostają przy niej orgazmu?! Niedługo pseudo znawcy wszystkowiedzący będziecie się przypierdalać o to, że ktoś nosi majty a nie bokserki...
Zgłoś
Maly05 2012-03-05, 18:01 1
miodowar napisał/a:

Człowieku, ja wiem, jak się tworzy dubstep, Ty wiesz, a reszta co psioczy że tworzy się wiertarką to gimbusy hejtujące "gimbusów" słuchających muzyki innej niż oni. Od ponad dekady słucham DnB, po prostu - bo lubię, od kąd kilka lat temu pojawił się dubstep też sobie słucham, bo to gatunek pokrewny, ale nie z tego względu, tylko dlatego, że mi się podoba. Po co sie przejmować, że ktoś tam pierdoli że dubstepu słuchają "gimbusy" i to tylko głupia moda. Zawsze to sobie przeczytam i się pośmieje, tak jak z większości ludzi nade mną, a tak czy siak bez względu co oni tam sobie piszą będę słuchał tej muzyki bo mi po prostu odpowiada. Każdy wie swoje najlepiej i każdy tak czy siak zrobi swoje. Nie ma co się spinać, trzeba mieć do siebie dystans, mnie to bawi jak ktoś pisze, że to się robi na wiertarce, oni co tak piszą też doskonale sobie zdają sprawy, że nie robi się tego na wiertarce, ale tak sobie trolują, każdy się śmieje i tyle. Nie ma co wyciągać tu kompleksów ; )

to dalej nie zmienia faktu, że dubstep to gówno
Zgłoś
Artos 2012-03-05, 18:05
@hateu
Sadistic jest stroną publiczną i jeśli wstawił jakiś filmik to chyba logiczne, że ludzie będą negatywnie, czy pozytywnie się wypowiadać na jego temat.

A zjebstep to syf, kiła i mogiła.
Zgłoś
takija 2012-03-05, 18:09
Ciekawi mnie co sluchają ci miłośnicy pięknych dźwięków i brzmień co to tak dubstep krytykują. Pewnie same gitarowe brzmienia, perkusje, pianina, wiolonczele i harfy....kurwa jego zajebana mać!!! Pojebało Was? Pop to też gówno bo tworzą muzyke na laptopie?!..... Hip-Hop też...bo bity z komputera.... Zastanówcie się.... Nie podoba sie to nie oglądaj!!!
Zgłoś
zakapior 2012-03-05, 18:10
Jego angielski jebie niemcem. Niemiec + dubstep w jednym filmiku no kurwa... gdyby spłonął było by piwo.
Zgłoś
zonk 2012-03-05, 18:14
Może krótkie podsumowanie i informacja dla wszystkich spinających dupy. Co byście nie powiedzieli, to i tak dupstep to gówno.
Zgłoś
RastaMan 2012-03-05, 18:15 4
zbyt dosłownie podchodzicie z tą wiertarką, tu macie prawdziwy elektroniczny przyrząd do tworzenia dópstepę

Zgłoś
krecik 2012-03-05, 18:16
twórce tej cudownej "wiertarki" powiesić za jaja i tyle w temacie.
Zgłoś
Arex94 2012-03-05, 18:16
Ja sie pytam co to za gówno , kto w ogóle wymyśłił takie coś przecież to nie muzyka tylko typowa wiertarkaa nawet nie
Zgłoś
I_am_what_I_am 2012-03-05, 18:19
to gówno brzmi akurat jak cewka tesli a nie wiertarka. w sumie żadna różnica
Zgłoś
kajtol 2012-03-05, 18:21
przepiękne....

gówno.
Zgłoś
mp_toujane 2012-03-05, 18:28
przeciez to tylko wkurwia

takie jebanie basem

juz widze jak jakis normalny dorosly czlowiek wraca zjebany z roboty, zaklada sluchawki zeby sie odprezyc po calym dniu przy muzyce i wlacza to wkurwiajace gowno... taaaaa
Zgłoś
j................s 2012-03-05, 18:30
sądząc po koszulce to on się z zoo urwał eh
Zgłoś
czaha 2012-03-05, 18:34
kupiłby se porządny sprzęt i zaczął grać porządną muzę, a nie bawi się dziecięcym kontrolerkiem i gra jakiś shit.
Zgłoś
yogas91 2012-03-05, 18:55
jest kilka sposobów nagrywania dubstepu, pierwszym jest to wiertarka udarowa, drugim zacinanie się sytemu windows z czego korzysta większość. A tak na serio spinasz się o gówno bo przecież każdy słucha czego chce, a to że się naśmiewają jak jest tworzona jest od zawsze, czy to Rap, Disco czy inne rodzaje.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów