Musiałem wstawić bo już się rzygać chce jak czytam kolejny "znawców muzyki" na temat tworzenia dubstepu przy pomocy wiertarki.
Musiałem wstawić bo już się rzygać chce jak czytam kolejny "znawców muzyki" na temat tworzenia dubstepu przy pomocy wiertarki.
Człowieku, ja wiem, jak się tworzy dubstep, Ty wiesz, a reszta co psioczy że tworzy się wiertarką to gimbusy hejtujące "gimbusów" słuchających muzyki innej niż oni. Od ponad dekady słucham DnB, po prostu - bo lubię, od kąd kilka lat temu pojawił się dubstep też sobie słucham, bo to gatunek pokrewny, ale nie z tego względu, tylko dlatego, że mi się podoba. Po co sie przejmować, że ktoś tam pierdoli że dubstepu słuchają "gimbusy" i to tylko głupia moda. Zawsze to sobie przeczytam i się pośmieje, tak jak z większości ludzi nade mną, a tak czy siak bez względu co oni tam sobie piszą będę słuchał tej muzyki bo mi po prostu odpowiada. Każdy wie swoje najlepiej i każdy tak czy siak zrobi swoje. Nie ma co się spinać, trzeba mieć do siebie dystans, mnie to bawi jak ktoś pisze, że to się robi na wiertarce, oni co tak piszą też doskonale sobie zdają sprawy, że nie robi się tego na wiertarce, ale tak sobie trolują, każdy się śmieje i tyle. Nie ma co wyciągać tu kompleksów ; )
to dalej nie zmienia faktu, że dubstep to gówno
Sadistic jest stroną publiczną i jeśli wstawił jakiś filmik to chyba logiczne, że ludzie będą negatywnie, czy pozytywnie się wypowiadać na jego temat.
A zjebstep to syf, kiła i mogiła.
takie jebanie basem
juz widze jak jakis normalny dorosly czlowiek wraca zjebany z roboty, zaklada sluchawki zeby sie odprezyc po calym dniu przy muzyce i wlacza to wkurwiajace gowno... taaaaa
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów