18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
romcio115 2012-03-05, 17:19
Pilotn22 napisał/a:

No i co z tego, że trochę sobie pokręci pokrętłami, skoro finalny efekt i tak brzmi jakby mu się wiertarka zacieła? :/

Nie opdoba Ci sie dubstep ?? to nie sluchaj , nie pierdol flekow, spłoń przepadnij.
Zgłoś
tinox 2012-03-05, 17:22
Bo wy się znacie My wam nie jedziemy na HipHop mimo iż to muzyka Czarnych. Bo w takim wypadku wychodzi na to iż Szlachta słucha DUBSTEPU a Plebs się wtedy buntuje )

Jak nie lubicie nie słuchajcie to proste
Zgłoś
behereit 2012-03-05, 17:25 3
Powinno się chyba zredefiniować pojęcie muzyki bo powstają takie właśnie potworki które "komponuje" się z wiertarek, garnków, klaksonów itp.
Zgłoś
EmilGG 2012-03-05, 17:28 1
Po co taki drogi sprzęt marnować na taki chłam jak wystarczy wiertarka za 30 zł z biedronki a z dwiema to już by był szał.
Zgłoś
blacksider 2012-03-05, 17:37
tam ok. 1:18 to takie same dźwięki jakie wydawał mój stary telewizor jak kanały w nim ustawiałem o.O
Zgłoś
Ruszka 2012-03-05, 17:40 2
Kurwa mać, bo już inaczej się nie da. Nikt tu nie chce NIKOMU wmawiać jakiej muzyki ma do chuja pana słuchać. Filmik jest dla pseudoekspertów, którzy twierdzą, że wszystko jest zajebiscie proste i oni też tak potrafią. Na bank. Na 100 %. Przecież to tylko głupie kręcenie pokrętłami. Powiem wam, że PIERDOLICIE. Jestem multiinstrumentalistą, i powiem wam, że zrobienie prostego 2 minutowego kawałka muzyki elektronicznej, brzmiącego jako tako jest W CHUJ razy trudniejsze, od zrobienie 2 minutowego kawałka muzyki np. metalowej, której też słucham. "No ale w metalu som soluffki, jak słuhash metalu, skoro nie wiesh że solóffki wymagajom skilla?!1!!!111!" Zacznijmy od tego, że w części piosenek nie ma solówek i jakoś nikt się wtedy nie pluje, że do zagrania piosenki na gitarze wystarczy trzymać 2 palce na 2 strunach w odstępie jednego progu i wychodzi Ci Tru metal. Z tym, że metal może grać każdy i jako tako ogarniać z tabulatorami, a nawet coś tam komponować, a żeby skomponować jakieś coś z muzyki elektronicznej potrzeba w CHUJ czasu na ogarnięcie tego wszystkiego, trzeba mieć niesamowity słuch i wkute mase rzeczy i zależności. Średnio jeśli będziemy poświęcać około 3 h dziennie, to w ciągu 2 lat jesteśmy w stanie na tyle ogarnąć cały program, jakieś podstawowe mechanizmy, efekty itp. Żeby stworzyć w miarę brzmiący krótki utwór. To tyle.
Zgłoś
thewhitestar 2012-03-05, 17:44 5
Co to kurwa, myspace? Chuj mnie obchodzi czego słuchasz i jak się to gówno tworzy. Na chuj to tu wrzuciłeś? I jeszcze to "nie podoba się to nie słuchaj" - to kurwa przestańcie wrzucać. Właśnie dlatego was słuchaczy tego gówna hejtujemy bo jesteście jedynymi którzy np. na sadolu dają wrzuty takie jak ten - chwalące się swoim dupgównem. Oburzacie się że nie jesteście gimbusami a jednak wciskacie swoją muzykę innym na siłę - czyt. zachowujecie się jak gimbusiarnia. Takie wrzuty tylko utwierdzają ludzi w swoim zdaniu - słuchacze tego szajsu to pierdolone gimgówna.

Polecam cytat z Krzysztofa Jarzyny ze Szczecina - "zapchałeś sobie głowę jakimiś pierdołami o żabach i teraz na siłę próbujesz zainteresować tym innych".
Zgłoś
WhyMe? 2012-03-05, 17:45 2
Cytat:

Nadal uważasz że dubstep tworzy się wiertarką??

Tak, bo dubstep to gówno
Zgłoś
Merowing 2012-03-05, 17:47
dalej się ludzie pienią i pieprzą jakieś teksty o modzie. TA moda trwa już 12 lat, a w klubach gimbusów jeszcze nie widziałem na dubstepach, wręcz przeciwnie. BTW słucham każdego rodzaju mużyki od bluesa, jazzu po właśnie wasz wiertarkowy dubstep. I dobrze mi z tym. Słucha się to co się lubi i wpada w ucho i ma się w dupie opinie innych, dlatego na ulicach można spotkać fanów metalu, hiphopu itp na których też się jedzie. Ale Wolałbym żeby na sadisticu nie dyskutowane o takich rzeczach tylko wrzucano więcej krwi.
Zgłoś
dioen 2012-03-05, 17:48
banda niedojebów, skoro kurwa nie lubicie tego, to na chuj zaglądacie w tematy z dubstepem ? wypierdalajcie jednorożce sobie oglądać skretyniałe kurwy! tylko tyle mam do powiedzenia na temat hejterów.
Zgłoś
T................v 2012-03-05, 17:48
straszne z was cioty...kurwy...szczeniaki jebane...gimbusy...nawet nie chcę was nazywać ludźmi...banda niewdzięcznych gnoi potrafiących tylko krytykować.
Zaprezentuj się...pokaż co kurwo mała potrafisz...potem krytykuj.
Zgłoś
a................0 2012-03-05, 17:50 3
Ja się nie dziwię, że wszyscy jadą po dubstepie, skoro pokazuje im się tylko takie jednostajne pierdzenie jak w komentarzu wyżej. Mało słyszałem dubstepu, więc nie wiem kto ma rację, ale np. ten remix mi się podoba:

PS Są cycki, ale wypraszam sobie ostrzeżenia, bo to normalna ogólnodostępna treść z yt
Zgłoś
t................x 2012-03-05, 17:52
alan10 napisał/a:

Ja się nie dziwię, że wszyscy jadą po dubstepie, skoro pokazuje im się tylko takie jednostajne pierdzenie jak w komentarzu wyżej. Mało słyszałem dubstepu, więc nie wiem kto ma rację, ale np. ten remix mi się podoba:

PS Są cycki, ale wypraszam sobie ostrzeżenia, bo to normalna ogólnodostępna treść z yt.

Koleś nawet cycki nie sprawią ze tego będe słuchać. Wyłączyłem głośniki!!!!
Zgłoś
EveryDayMosh 2012-03-05, 17:54 2
alan10 napisał/a:

PS Są cycki, ale wypraszam sobie ostrzeżenia, bo to normalna ogólnodostępna treść z yt

2:39
Zgłoś
mooop12 2012-03-05, 17:57 1
KaeReS napisał/a:

i tak nie uwazam dupstep'u za muzyke

Mam to samo zdanie o rapie, i co, zabijesz mnie? Skończcie hejtować, każdy ma inne gusta, jak Ci się nie podoba to kurwa nie słuchaj...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów