Musiałem wstawić bo już się rzygać chce jak czytam kolejny "znawców muzyki" na temat tworzenia dubstepu przy pomocy wiertarki.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Musiałem wstawić bo już się rzygać chce jak czytam kolejny "znawców muzyki" na temat tworzenia dubstepu przy pomocy wiertarki.
Pilotn22 napisał/a:
Nie opdoba Ci sie dubstep ?? to nie sluchaj , nie pierdol flekow, spłoń przepadnij.No i co z tego, że trochę sobie pokręci pokrętłami, skoro finalny efekt i tak brzmi jakby mu się wiertarka zacieła? :/
Bo wy się znacie My wam nie jedziemy na HipHop mimo iż to muzyka Czarnych. Bo w takim wypadku wychodzi na to iż Szlachta słucha DUBSTEPU a Plebs się wtedy buntuje )
Jak nie lubicie nie słuchajcie to proste
Jak nie lubicie nie słuchajcie to proste
Powinno się chyba zredefiniować pojęcie muzyki bo powstają takie właśnie potworki które "komponuje" się z wiertarek, garnków, klaksonów itp.
Po co taki drogi sprzęt marnować na taki chłam jak wystarczy wiertarka za 30 zł z biedronki a z dwiema to już by był szał.
tam ok. 1:18 to takie same dźwięki jakie wydawał mój stary telewizor jak kanały w nim ustawiałem o.O
Kurwa mać, bo już inaczej się nie da. Nikt tu nie chce NIKOMU wmawiać jakiej muzyki ma do chuja pana słuchać. Filmik jest dla pseudoekspertów, którzy twierdzą, że wszystko jest zajebiscie proste i oni też tak potrafią. Na bank. Na 100 %. Przecież to tylko głupie kręcenie pokrętłami. Powiem wam, że PIERDOLICIE. Jestem multiinstrumentalistą, i powiem wam, że zrobienie prostego 2 minutowego kawałka muzyki elektronicznej, brzmiącego jako tako jest W CHUJ razy trudniejsze, od zrobienie 2 minutowego kawałka muzyki np. metalowej, której też słucham. "No ale w metalu som soluffki, jak słuhash metalu, skoro nie wiesh że solóffki wymagajom skilla?!1!!!111!" Zacznijmy od tego, że w części piosenek nie ma solówek i jakoś nikt się wtedy nie pluje, że do zagrania piosenki na gitarze wystarczy trzymać 2 palce na 2 strunach w odstępie jednego progu i wychodzi Ci Tru metal. Z tym, że metal może grać każdy i jako tako ogarniać z tabulatorami, a nawet coś tam komponować, a żeby skomponować jakieś coś z muzyki elektronicznej potrzeba w CHUJ czasu na ogarnięcie tego wszystkiego, trzeba mieć niesamowity słuch i wkute mase rzeczy i zależności. Średnio jeśli będziemy poświęcać około 3 h dziennie, to w ciągu 2 lat jesteśmy w stanie na tyle ogarnąć cały program, jakieś podstawowe mechanizmy, efekty itp. Żeby stworzyć w miarę brzmiący krótki utwór. To tyle.
Co to kurwa, myspace? Chuj mnie obchodzi czego słuchasz i jak się to gówno tworzy. Na chuj to tu wrzuciłeś? I jeszcze to "nie podoba się to nie słuchaj" - to kurwa przestańcie wrzucać. Właśnie dlatego was słuchaczy tego gówna hejtujemy bo jesteście jedynymi którzy np. na sadolu dają wrzuty takie jak ten - chwalące się swoim dupgównem. Oburzacie się że nie jesteście gimbusami a jednak wciskacie swoją muzykę innym na siłę - czyt. zachowujecie się jak gimbusiarnia. Takie wrzuty tylko utwierdzają ludzi w swoim zdaniu - słuchacze tego szajsu to pierdolone gimgówna.
Polecam cytat z Krzysztofa Jarzyny ze Szczecina - "zapchałeś sobie głowę jakimiś pierdołami o żabach i teraz na siłę próbujesz zainteresować tym innych".
Polecam cytat z Krzysztofa Jarzyny ze Szczecina - "zapchałeś sobie głowę jakimiś pierdołami o żabach i teraz na siłę próbujesz zainteresować tym innych".
dalej się ludzie pienią i pieprzą jakieś teksty o modzie. TA moda trwa już 12 lat, a w klubach gimbusów jeszcze nie widziałem na dubstepach, wręcz przeciwnie. BTW słucham każdego rodzaju mużyki od bluesa, jazzu po właśnie wasz wiertarkowy dubstep. I dobrze mi z tym. Słucha się to co się lubi i wpada w ucho i ma się w dupie opinie innych, dlatego na ulicach można spotkać fanów metalu, hiphopu itp na których też się jedzie. Ale Wolałbym żeby na sadisticu nie dyskutowane o takich rzeczach tylko wrzucano więcej krwi.
banda niedojebów, skoro kurwa nie lubicie tego, to na chuj zaglądacie w tematy z dubstepem ? wypierdalajcie jednorożce sobie oglądać skretyniałe kurwy! tylko tyle mam do powiedzenia na temat hejterów.
straszne z was cioty...kurwy...szczeniaki jebane...gimbusy...nawet nie chcę was nazywać ludźmi...banda niewdzięcznych gnoi potrafiących tylko krytykować.
Zaprezentuj się...pokaż co kurwo mała potrafisz...potem krytykuj.
Zaprezentuj się...pokaż co kurwo mała potrafisz...potem krytykuj.
Ja się nie dziwię, że wszyscy jadą po dubstepie, skoro pokazuje im się tylko takie jednostajne pierdzenie jak w komentarzu wyżej. Mało słyszałem dubstepu, więc nie wiem kto ma rację, ale np. ten remix mi się podoba:
PS Są cycki, ale wypraszam sobie ostrzeżenia, bo to normalna ogólnodostępna treść z yt
PS Są cycki, ale wypraszam sobie ostrzeżenia, bo to normalna ogólnodostępna treść z yt
alan10 napisał/a:
Ja się nie dziwię, że wszyscy jadą po dubstepie, skoro pokazuje im się tylko takie jednostajne pierdzenie jak w komentarzu wyżej. Mało słyszałem dubstepu, więc nie wiem kto ma rację, ale np. ten remix mi się podoba:
PS Są cycki, ale wypraszam sobie ostrzeżenia, bo to normalna ogólnodostępna treść z yt.
Koleś nawet cycki nie sprawią ze tego będe słuchać. Wyłączyłem głośniki!!!!
alan10 napisał/a:
2:39
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów