📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:58

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jest tu jakiś ekspert od skuterów?
Aktualnie jestem na kupnie, a że mam Tatry w zasięgu wzroku, może być ciekawie...
Oczywiście nie zapomnę o Was, jakby co...
Aktualnie jestem na kupnie, a że mam Tatry w zasięgu wzroku, może być ciekawie...
~DMT napisał/a:
Jest tu jakiś ekspert od skuterów?
Najważniejsze to zdecyduj jaki styl Cię interesuje np turystyczny, dla trudnych warunków czy sportowy. Reszta to już dobranie cena/jakość.
Niezmotoryzowane p🤬dy już główkują do jakiej kategorii p🤬dowatości przyporządkować skutery śnieżne, z rudzielcem na czele rzecz jasna.
Gamera napisał/a:
Najważniejsze to zdecyduj jaki styl Cię interesuje np turystyczny, dla trudnych warunków czy sportowy. Reszta to już dobranie cena/jakość.
Raczej sportowy, coś jak na filmiku. Polaris Switchback, albo coś koło tego. Potrzebuje opinii kogoś, kto już to ujeżdżał. Twardy, tak żeby się pod moim 110kg dupskiem nie połamał... Jak ktoś ma kogoś co targa sprzęt z hamburgerowni, albo Kanady, najlepiej taki po 1 sezonie i nie zajechany, proszę o PW, odwdzięczę się należycie...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie