Ludzie, którzy wiedzą za dużo, prędzej czy później popełniają samobójstwa.
Ludzie, którzy wiedzą za dużo, prędzej czy później popełniają samobójstwa.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Człowiek inteligentny wie iż za tym dzisiejszym gównem jest jeszcze jutrzejsze szambo.
Człowiek inteligentny wie, że jutrzejsze szambo jest, było i będzie i nie ma na to żadnego wpływu, dlatego stara się nie przejmować czymś, na co nic nie poradzi.
Ale potwierdzam z autopsji, ludzie głupsi (w sensie mniej kumaci, mniej zainteresowani światem, a nie pseudo wykształciuchy którzy pierdolą 3 godziny o tym, co w wiadomościach było) faktycznie są jacyś szczęśliwsi.
Wielu ludziom można wydać się dziwnym, gdyż nie potrafi się praktycznie rozmawiać o pierdołach. Siedzicie w grupce, a ta banda debili jedyny temat jaki poruszają to "ale się najebałem", "zaraz weekend, ale się najebie", "wczoraj było 0:2 tak się wkurwiłem, że się najebałem", "ładna pogoda" itp. itd... Po pól godziny machania głową i przytakiwania na sile ma ochotę się do nich strzelać.
Ja to Cię BongMan nawet lubię, od czasu do czasu jebniesz jakimś serem i jest wporzo, pozdrowionka
To już nie chodzi nawet o przemyślenia na temat jutra. Chodzi przede wszystkim o alergie na głupotę. Siedzisz w domu, nagle przychodzi kumpel i zaczyna opowiadać jakiś tam problem, a ty siedzisz przygwożdżony jego głupotą i nie wiesz co masz powiedzieć. Chcesz mu coś doradzić, ale trzeba mu 5 kolejnych rzeczy wytłumaczyć, bo nie ogarnia zależności przyczynowo-skutkowych. To jest strasznie wkurwiające.
Wielu ludziom można wydać się dziwnym, gdyż nie potrafi się praktycznie rozmawiać o pierdołach. Siedzicie w grupce, a ta banda debili jedyny temat jaki poruszają to "ale się najebałem", "zaraz weekend, ale się najebie", "wczoraj było 0:2 tak się wkurwiłem, że się najebałem", "ładna pogoda" itp. itd... Po pól godziny machania głową i przytakiwania na sile ma ochotę się do nich strzelać.
Problem w tym iż nawet jak ich powystrzelasz jutro urodzą się kolejni tacy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów