18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
zwierzak30 2018-01-26, 22:21 70
Browar za opis.
Goryl Alfa zeszmacił małego makaka.
Zgłoś
Lobo24 2018-01-26, 22:53 4
Jak szybko stulił dziób. Jak szybko się uciszył. Extremis malis extrema remedia - na krańcowe zło krańcowe środki.
Nie wiem czemu - skojarzyło mi się to z tekkenem, ale nie przypominam sobie małego, czarnego i głośnego jak teściowa zawodnika.
Zgłoś
Tco 2018-01-26, 23:02 3
Za asfalta ktory drugim asfaltem miażdży betonowa podloge, zawsze piwo

Happiness is not good enough for me. I demand euphoria!
Zgłoś
SirMajkel 2018-01-26, 23:08 1
uderzył nim o sufit.

już raz mnie zaprosili.
Zgłoś
Dzisiaj 2018-01-26, 23:20 11
jeśli chodzi o małpy w klubie to miałem pozytywną przygodę... dawno temu jak pierwszy raz zawitałem do klubu w UK zdziwiłem się wchodząc do WC. Stała tam małpeczka i podawała reczniki do wycierania, psiukał perfumem i dawał miętówki jeśli ktoś chciał odświeżyć oddech opcjonalnie można mu było zapłacić.
Zgłoś
gieno1 2018-01-26, 23:20 2
A małpami rzucam tak
Zgłoś
Piotru70 2018-01-27, 0:26 1
Asfalt asfaltem o asfalt.
Zgłoś
karakal 2018-01-27, 0:56 10
Mógł go złamać na kolanie jeszcze.
Zgłoś
razak 2018-01-27, 1:27 1
z kamerą wśród zwierząt odcinek 12312451231 . Myślę, ze sadol wypuscil więcej odcinków niż nacional geo i animal planet razem wzięte ...
Zgłoś
bastolinii 2018-01-27, 4:36 1
tępę pierdolone zjebane umyslowo hamburgery i te ich filmowanie w pionie. !

fajnie bylo
Zgłoś
ciapekwj 2018-01-27, 5:20 1
@up
Nagrywal na snapchat :V wiec ciezko zeby robil to w poziomie "pionowa" aplikacja
Zgłoś
MasterMico 2018-01-27, 7:57 1
Ołłłłłłłłł szdiiiiiit ołłł ołłłł - przypadek ????
Zgłoś
bocianoff 2018-01-27, 9:32 1
@ciapek

mózg masz pionowy
Zgłoś
bloodwar 2018-01-27, 10:19 2
Temu swagstero-gejkowi serio się wydawało że ma JAKIEKOLIEK szanse wyskakując z łapami na kolesia który miał przewagę 1,5 głowy wzrostu, kilkudziesięciu kilo wagi, odrobiny mózgu i dwóch jaj?

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów