📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Browar za opis.
Goryl Alfa zeszmacił małego makaka.
Goryl Alfa zeszmacił małego makaka.
Jak szybko stulił dziób. Jak szybko się uciszył. Extremis malis extrema remedia - na krańcowe zło krańcowe środki.
Nie wiem czemu - skojarzyło mi się to z tekkenem, ale nie przypominam sobie małego, czarnego i głośnego jak teściowa zawodnika.
Nie wiem czemu - skojarzyło mi się to z tekkenem, ale nie przypominam sobie małego, czarnego i głośnego jak teściowa zawodnika.
Za asfalta ktory drugim asfaltem miażdży betonowa podloge, zawsze piwo
jeśli chodzi o małpy w klubie to miałem pozytywną przygodę... dawno temu jak pierwszy raz zawitałem do klubu w UK zdziwiłem się wchodząc do WC. Stała tam małpeczka i podawała reczniki do wycierania, psiukał perfumem i dawał miętówki jeśli ktoś chciał odświeżyć oddech opcjonalnie można mu było zapłacić.
z kamerą wśród zwierząt odcinek 12312451231 . Myślę, ze sadol wypuscil więcej odcinków niż nacional geo i animal planet razem wzięte ...
tępę pierdolone zjebane umyslowo hamburgery i te ich filmowanie w pionie. !
Nagrywal na snapchat :V wiec ciezko zeby robil to w poziomie "pionowa" aplikacja
Ołłłłłłłłł szdiiiiiit ołłł ołłłł - przypadek ????
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów