Czasami uda się je nagrać i pokazać światu. Gość leży gębą do gleby więc trudno to inaczej nazwać. Rocklin, California.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
black lives matter nabiera nowego znaczenia podobnie jak polak lives matter
he could breathe wtf?
eNIGGmAthicc NWords smuggler #1!
N Word Order is coming!eNIGGmAthicc NWords smuggler #1!
Ja tu nie widzę Nadużycia policjantów.
Gdyby było ich z pięciu do jednego.
Ale jest jeden i doskonale sobie sam poradził.
zwierzak30 napisał/a:
Nie widzisz też jak Cię rząd rypie w 4 litery ale czy to nie oznacza jesteś ślepy ?
xXx5226 napisał/a:
Nie widzisz też jak Cię rząd rypie w 4 litery ale czy to nie oznacza jesteś ślepy ?
Niektórzy widzą. W przyszłości to ,,rząd" będzie jebany w dupsko, miejmy nadzieję.
Jesse.Pinkman napisał/a:
Niektórzy widzą. W przyszłości to ,,rząd" będzie jebany w dupsko, miejmy nadzieję.
Nie będzie. Nie potrafiliśmy rozliczyć zbrodniarzy PRLu a co dopiero mamy ( my albo nasi potomkowie ) rozliczyć obecny rząd. Rząd PiS obiecywał, że po dojściu do władzy rozliczy PO za wszystkie przewinienia. Czy ktoś z PO siedzi? Nie. Dlatego tylko zbrojne powstanie może coś zdziałać. Przyszły rząd też będzie miał w dupie rozliczenie Pisiorów
zwierzak30 napisał/a:
co prawda nie widać pełnego nagrania (czyli przyczyny), ale w momencie aresztowania ziomuś był tak potulny, że mógł mu rzucić kajdanki i sam by sobie je nałożył.... Więc wystarczył fakt, że odstrzeli mu łeb jak tego nie zrobi, zamiast pięciu przydupasów.
xXx5226 napisał/a:
Skoro tak pierdolisz, to znaczy że nie zauważyłeś jak poprzedni, do woli rżnął cię w dupę i ryja wielkim czarnym obrzezanym po islamsku kutasem z naklejoną swastyką. Mimo tego i mimo chęci powrotu do poprzedniej "radosnej" sytuacji, dopatrzyłeś się na filmie nadużycia. Wniosek więc prosty, rżnięcie przez rząd, nawet najsroższe, ślepoty nie wywołuje.
Co do zajścia na filmiku, wygląda że młody zbolcował mu córkę, lub coś w tym stylu.
Jak tak samo traktują czarnego, to się tłuszcza na forum cieszy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów