Koncert zespołu Papa Musta podczas którego basista wracający na scenę został wzięty przez ochronę za ekshibicjonistę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nalezało się, są chujowi xD
@up
Chujowa to jest emotka, którą użyłeś na końcu zdania Testy napisane, można szaleć, wiem wiem.
Chujowa to jest emotka, którą użyłeś na końcu zdania Testy napisane, można szaleć, wiem wiem.
Aha, czyli że jak jest członkiem (czy tam chujem) zespołu to nie jest ekshibicjonistą i nic ordynarnego nie zrobił. Ale jakby to była przypadkowa osoba to już by mu się należało, tak? Ahh, ludzie i te ich gwiazdki muzyczne
A się przypierdalasz do emotek człowieku, masz jakieś problemy widocznie, albo nie wiem. Moim zdaniem tamta emotka jest znacznie lepsza niż tej co Ty użyłeś, a testy były bardzo trudne i nie zaliczyłem, olaboga co teraz, co teraz.
xD
xD
chojowa muzyka, stad tez atak ochrony.
goły pedał
basista i tak nie ma szans żeby zaruchać.. to chociaż w bęben powali
@Takeya testów gimnazjalnych nie można nie zaliczyć
QUASWERTY napisał/a:
@up
Majza troche trudna, ale dostane się do wymarzonejz zawodowki xD
a jak tam frytkownica w macu opowiadaj xDD
@blobo
w regulaminie jest coś na temat tych dwóch znaków w tej kolejności.
w regulaminie jest coś na temat tych dwóch znaków w tej kolejności.
Jak zespół nic sobą nie reprezentuje i gra chujową muzykę to musi się posuwać do tak desperackich kroków...
No ludzie, nie oceniajcie ksiazki po wygladzie. chłopaki całkiem całkiem bujają, patrzcie nizej.
dobree w ch
dobree w ch
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów