Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak to kurwa mac w ogole nie byla jego wina, droga prosta to jechal szybko, wyprzedzanie poszlo mu sprawnie...-.-'
@up zadziałała strefa zgniotu- tyle że jak w maluchu, kończy się na silniku
No super, swietnie, tylko zart z maluchem jest smieszny poniewaz ma on silnik z tylu...
Sie kurwa czepiasz. Np. u nas na budowie jeździ kamatrzy
Nie się czepiam, tylko Ty jesteś plebejuszem zapierdalającym na budowie
Nie się czepiam, tylko Ty jesteś plebejuszem zapierdalającym na budowie
i zarabia 100-150zł dziennie, a ty w kfc po socjologii ile bierzesz? 7zł/h?
Ja się pytam, co znaczy tag "kra3" Jak już to "краз". Cyrylicę zapisujemy cyrylicą, albo fonetyczny odpowiednik, a nie potworki tego typu (Jak mam to przeczytać, jako kratrzy?).
Odpowiem tak samo, jak w poprzednim temacie, w którym to wytknąłeś - gówno.
Już to widzę, jak ktoś przełącza sobie układ klawiatury na rosyjski i klepie cyrylicą. Uwierz mi, że mnóstwo osób pisze w ten sposób jak to zrobiłem. Osobiście spotkałem się z tym, że piszą tak nawet goście zza wschodniej granicy mając do dyspozycji polski układ klawiatury. Nawet google wiedzą o co chodzi - jeżeli ty nie wiesz, to twój problem.
i zarabia 100-150zł dziennie, a ty w kfc po socjologii ile bierzesz? 7zł/h?
Nie studiowałem. Ba, nie mam nawet matury, bardziej niż studiować opłacało mi się wejść w transport.
Odpowiem tak samo, jak w poprzednim temacie, w którym to wytknąłeś - gówno.
Już to widzę, jak ktoś przełącza sobie układ klawiatury na rosyjski i klepie cyrylicą. Uwierz mi, że mnóstwo osób pisze w ten sposób jak to zrobiłem. Osobiście spotkałem się z tym, że piszą tak nawet goście zza wschodniej granicy mając do dyspozycji polski układ klawiatury. Nawet google wiedzą o co chodzi - jeżeli ty nie wiesz, to twój problem.
5 sekund zajmuje uruchomienie przez google wirtualnej klawiatury rosyjskiej. Też mam doświadczenia z "gośćmi za wschodniej granicy", zwłaszcza w interesach, ale widocznie celujemy w inne grupy społeczne w swoich kontaktach.
PS. Google zrozumie nawet takie coś:
Co nie znaczy że jest to poprawne.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów