📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak patrzę i patrzę na te filmiki z Rosji i dochodzę do wniosku że tam prawka bym nie chciał mieć ani poruszać się czymkolwiek.
Widząc te wszystkie rozpędzone Krazy, Mazy, Kamazy i inne oraz to że każdy zapierdala jak potłuczony cieszę się że dane mi jest jeździć w cywilizowanym kraju
(oczywiście są wyjątki)
Widząc te wszystkie rozpędzone Krazy, Mazy, Kamazy i inne oraz to że każdy zapierdala jak potłuczony cieszę się że dane mi jest jeździć w cywilizowanym kraju
(oczywiście są wyjątki)
Życie to dziwka.
Jebanuca ? Co to kooorva jest ?
A'propos: kawał z dzisiejszego Olbratowskiego:
W Kraju Zauralskim Pietia Ryżkow, kierowca Kamaza, wsiadł rano do tramwaju nie wysiadając z Kamaza
Enjoy!
W Kraju Zauralskim Pietia Ryżkow, kierowca Kamaza, wsiadł rano do tramwaju nie wysiadając z Kamaza
Enjoy!
0:48 myślałem że po kamere wraca
coś mi tu nie gra, dlaczego nie wypaliły poduszki i nie zadziałała kontrolowana strefa zgniotu?!
Fake
Fake
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów