Czy według ciebie stwierdzenie że pedał jest pedałem to oznaka idiotyzmu??
Może mało wysublimowane ale to fakt,on jest pedałem.
Sądząc po twoim niku jesteś jak tusk, czyli rudym chujkiem .Siedzisz gdzieś na obczyźnie i plujesz na swoich rodziców.
Jeśli jesteśmy robactwem i idiotami (twoja opinia )to co tu robisz na Polskim portalu z Polskimi użytkownikami i piszesz po Polsku?
Czyżbyś był jednym z Nas,Polakiem? ( Polskim robactwem i idiotą? )
Dla Lalala-li obciągnij na zmywaku,z pustą gębą bez jego kutasa gówno ci wypływa z mordy.
Nie bierz tego tak osobiście, ale faktem jest że hasło "pedał" jest w naszym kraju podświadomie kojarzone z czymś porównywalnym z pedofilią.
A tutaj nie chodzi o to że Elton lubi się szturchać w dupala, tylko że jest ikoną muzyki pokolenia z kilku dziesiętnym stażem.
A co ja złego napisałem, śmieciu.
To że twój stary za dużo kutasow opierdolil
A tutaj nie chodzi o to że Elton lubi się szturchać w dupala, tylko że jest ikoną muzyki pokolenia z kilku dziesiętnym stażem.
W punkt. Robaki z postów wyżej jedyne co widzą patrząc na niego to, że jest homoseksualistą.
A reszta o ćpaniu Wy małe smerfety, oby wam nie szkodziło.
W sumie to smutne że pierwsze o czym piszą tutaj to o tym z kim sypia i co brał a nie czego dokonał.
To że twój stary za dużo kutasow opierdolil
Moze jego opierdolil i co z tego, wazne kim on jest
A Ty pokazujesz jakim jestes niedojebanym lewackim nieszczesciem
Nie bierz tego tak osobiście, ale faktem jest że hasło "pedał" jest w naszym kraju podświadomie kojarzone z czymś porównywalnym z pedofilią.
Nie chodzi o to z kim czym i gdzie się szturcha, chodzi o to że na tej stronie nikt nigdy nie ubolewał, że ktoś kurwa zaśpiewać nie może, zasadniczo chuj mnie to obchodzi. Ciekawe że portal na którym zawsze można było w niewybrednych żartach wyśmiać każdego za wszystko, nagle staje się polem obrony jedynego słusznego geja, pojebało was już całkiem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów