18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 45 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
PhantomMask 2020-02-17, 22:38
Oho zaczyna się, robactwo dla których liczba piw na sadolu to osiągnięcie życiowe mają najwięcej do powiedzenia
Zgłoś
wilkoala 2020-02-17, 22:57 2
zwierzak30 napisał/a:

Czy według ciebie stwierdzenie że pedał jest pedałem to oznaka idiotyzmu??
Może mało wysublimowane ale to fakt,on jest pedałem.
Sądząc po twoim niku jesteś jak tusk, czyli rudym chujkiem .Siedzisz gdzieś na obczyźnie i plujesz na swoich rodziców.
Jeśli jesteśmy robactwem i idiotami (twoja opinia )to co tu robisz na Polskim portalu z Polskimi użytkownikami i piszesz po Polsku?
Czyżbyś był jednym z Nas,Polakiem? ( Polskim robactwem i idiotą? )
Dla Lalala-li obciągnij na zmywaku,z pustą gębą bez jego kutasa gówno ci wypływa z mordy.

Nie bierz tego tak osobiście, ale faktem jest że hasło "pedał" jest w naszym kraju podświadomie kojarzone z czymś porównywalnym z pedofilią.
A tutaj nie chodzi o to że Elton lubi się szturchać w dupala, tylko że jest ikoną muzyki pokolenia z kilku dziesiętnym stażem.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-02-17, 23:24 2
Sperma mu struny zjarała. Ot tajemnica...
Zgłoś
barni123pl 2020-02-17, 23:31 2
a gdzie kurwa bis
Zgłoś
pkh 2020-02-18, 0:35 3
Za dużo penesów przyjął na gardziołko ?
Zgłoś
silwerbalk 2020-02-18, 1:01 2
Tyle co on wyćpał przez te lata to nie jednego by wyjebało z kapci już z 3 razy ale też nie ćpał byle czego co my tylko czystą koke albo LSD ma 73 lata a jednak dalej chce żyć co go trzyma przy życiu
Zgłoś
luja27 2020-02-18, 4:52 1
koras24 napisał/a:

A co ja złego napisałem, śmieciu.

To że twój stary za dużo kutasow opierdolil

Luja
Zgłoś
roman970227 2020-02-18, 5:57 1
Gały nie ojebał z rana i teraz ma...

Ty ty ty
Zgłoś
Gambi 2020-02-18, 6:02 6
Coś w tym jest, że ludzie widzą w kimś swoje fantazje, schizy itp. Ot stary kolo który już żyje na "kredyt" stracił głos. Ilu skrytych pedziów pierwsze co to pomyślało o ciąganiu pały?

A reszta o ćpaniu Wy małe smerfety, oby wam nie szkodziło.
Zgłoś
Wiewór 2020-02-18, 7:44 2
wilkoala napisał/a:

Nie bierz tego tak osobiście, ale faktem jest że hasło "pedał" jest w naszym kraju podświadomie kojarzone z czymś porównywalnym z pedofilią.
A tutaj nie chodzi o to że Elton lubi się szturchać w dupala, tylko że jest ikoną muzyki pokolenia z kilku dziesiętnym stażem.

W punkt. Robaki z postów wyżej jedyne co widzą patrząc na niego to, że jest homoseksualistą.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
skandal 2020-02-18, 7:51 1
Gambi napisał/a:

Coś w tym jest, że ludzie widzą w kimś swoje fantazje, schizy itp. Ot stary kolo który już żyje na "kredyt" stracił głos. Ilu skrytych pedziów pierwsze co to pomyślało o ciąganiu pały?
A reszta o ćpaniu Wy małe smerfety, oby wam nie szkodziło.

W sumie to smutne że pierwsze o czym piszą tutaj to o tym z kim sypia i co brał a nie czego dokonał.
Zgłoś
C................n 2020-02-18, 7:51 2
Obudziłem się dziś i zastałem na biurku zleżały popcorn, który zostawiłem wczoraj po północy. Już nawet w kłótni w komentarzach nie trzymacie poziomu, tylko pierdolicie jak gęś z prosięciem. Kiedyś to było...
Zgłoś
t................i 2020-02-18, 7:54
luja27 napisał/a:

To że twój stary za dużo kutasow opierdolil

Moze jego opierdolil i co z tego, wazne kim on jest
A Ty pokazujesz jakim jestes niedojebanym lewackim nieszczesciem

Zgłoś
mygyry 2020-02-18, 7:58 7
wilkoala napisał/a:

Nie chodzi o to z kim czym i gdzie się szturcha, chodzi o to że na tej stronie nikt nigdy nie ubolewał, że ktoś kurwa zaśpiewać nie może, zasadniczo chuj mnie to obchodzi. Ciekawe że portal na którym zawsze można było w niewybrednych żartach wyśmiać każdego za wszystko, nagle staje się polem obrony jedynego słusznego geja, pojebało was już całkiem.
Zgłoś
kulawiec 2020-02-18, 8:00
Nie lubię jego muzyki. Takie kawałki dla pedałów. Dobre do pedalskich, lwów Disneya, anie do słuchania.

Stary i chory, to zamiast drzeć japę, powinien odpoczywać w kurorcie, nie jest biedny jak polski emeryt, tylko zapasiony i zdziecinniały jak rozpuszczony gej.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów