📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
Nieśmiertelny Elton Joint
Nie wymyślono takiego narkotyku jaki by go zajebal
Facet ma 73 lata. Od dawna jest legenda muzyki. Pora żeby sobie siedział w domu na emeryturze.
-Ernest Hemingway
Facet ma 73 lata. Od dawna jest legenda muzyki. Pora żeby sobie siedział w domu na emeryturze.
Jprdl co za narod idiotów.
-Ernest Hemingway
Oczywiście jedyne co potrafi napisać polskie robactwo to że facet jest pedałem...
W zasadzie jesteś pierwszym i jedynym robakiem, który napisał coś o pedale
Podziwiam wszystkich artystów takich jak Elton, Ozzy, czy Roman Kostrzewski,. Pomimo swego wieku nadal dają koncerty... 70% użytkowników tego forum nie dożyje ich wieku, niestety pokolenia robione miękim kutasem. a reszta będzie siedziała na ojomie
Czy według ciebie stwierdzenie że pedał jest pedałem to oznaka idiotyzmu??
Może mało wysublimowane ale to fakt,on jest pedałem.
Sądząc po twoim niku jesteś jak tusk, czyli rudym chujkiem .Siedzisz gdzieś na obczyźnie i plujesz na swoich rodziców.
Jeśli jesteśmy robactwem i idiotami (twoja opinia )to co tu robisz na Polskim portalu z Polskimi użytkownikami i piszesz po Polsku?
Czyżbyś był jednym z Nas,Polakiem? ( Polskim robactwem i idiotą? )
Dla Lalala-li obciągnij na zmywaku,z pustą gębą bez jego kutasa gówno ci wypływa z mordy.
koras24 napisał/a:
O jednego kutasa w gardle za dużo, przykra sprawa.
Śmieciu nie powinieneś!!!! Tak pisać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów