📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciąg dalszy nastąpi. ..
To dostał tą kulką w łeb czy nie dostał?
To dostał tą kulką w łeb czy nie dostał?
Przejebane w sumie być takim kozozjebem z kolejnego pokolenia kazirodczego gdzie od małego są uczeni do zabijania za pedofila i w sumie sami nie wiedzą o co walczą i z kim ale trzeba zabijać bo tak robił ojciec, szwagier, teść i wujek. I poza nim jeszcze reszta wioski tak robiła.
Cieszę się, że moim jedynym problemem w tym zaściankowym kraju jest użeranie się z debilami i wkurwianie się na nieoczekiwane wydatki a nie myślenie czy jak wyjdę z jaskini na pustynię aby zabić kogoś w imię allaha to usłyszę jak ktoś drze ryja za allaha i mnie zapierdoli pierwszy.
Cieszę się, że moim jedynym problemem w tym zaściankowym kraju jest użeranie się z debilami i wkurwianie się na nieoczekiwane wydatki a nie myślenie czy jak wyjdę z jaskini na pustynię aby zabić kogoś w imię allaha to usłyszę jak ktoś drze ryja za allaha i mnie zapierdoli pierwszy.
Ruszy to na 8 GB ramu?
~Velture napisał/a:
Przejebane w sumie być takim kozozjebem z kolejnego pokolenia kazirodczego gdzie od małego są uczeni do zabijania za pedofila i w sumie sami nie wiedzą o co walczą i z kim ale trzeba zabijać bo tak robił ojciec, szwagier, teść i wujek. I poza nim jeszcze reszta wioski tak robiła.
Jak brakuje ci wrażeń to przeprowadź się w określone miejsca, są miasta w Polsce gdzie jak wyjdziesz po 20:00 na ulicę to z pewnością obskoczysz wpierdol i to ostry a i możliwe że patusy będą skakały ci po głowie aż umrzesz. Tak jak są miejsca "Gdzie Diabeł mówi "Dobranoc"" tak są miejsca "Gdzie Seba mówi "Zajebać ci gonga, lamusie, konfidencie jebany, co się, kurwa, patrzysz, psem jesteś zjebany jebańcu?!!!""
mewfrix napisał/a:
Jestem pod wrazeniem!
na 16 tez kiepsko ;/
ogólnie najlepiej 16 gb ramu, a gra to squad, polecam, sam filmik wygląda jak żywcem z gry wyjęty xd
yebut napisał/a:
ogólnie najlepiej 16 gb ramu, a gra to squad, polecam, sam filmik wygląda jak żywcem z gry wyjęty xd
Ta, w szczególności ci, co grę kupili, komputer mają zajebisty, ale o najtańszym i najpotrzebniejszym przedmiocie do tej gry - mikrofonie już zapomnieli...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów