18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Komisja Obrony i Komisja Spraw Zagranicznych Rady Federacji, wyższej izby rosyjskiego parlamentu, poparły wniosek prezydenta Władimira Putina (czyt. wniosek w sprawie użycia sił zbrojnych na Krymie. W imieniu prezydium Rady Federacji wniosek prezydenta poparł wiceprzewodniczący izby Jurij Worobiow. Przedstawiając sytuację na Ukrainie podkreślił on, że "bojownicy z Majdanu byli szkoleni na Litwie i w Polsce; teraz chcą rozszerzyć swoje wpływy na wschodzie Ukrainy i Krymie".

No i przez naszych bezmyślnych debili z wiejskiej Rosja już sobie upatrzyła winnych podżegania i inspirowania puczu na Ukrainie. BRAWO ! GRATULACJE WYBORCY POPISów i innych złodziejskich ugrupowań, powoli trzeba odkurzać karabiny i mundury dziadków na strychach. A politykiery oczywiście czym prędzej czmychną do UK albo USA tworzyć "rząd na uchodźstwie".

Nie lubię, gdy ktoś robi kurwę z logiki. Nie lubię lewych w całej szerokości, nie lubię skrajnie prawych, nie lubię centrowych. Pierdolcie się wszyscy.
Zgłoś
prezeszdzich 2014-03-01, 16:30 2
spoko spoko nie taki Putin straszny jak go malują. Mundur po dziadku mam i owszem ale nie wolno go z obozu wynieść

live with me if you want to cum
Zgłoś
Smutas 2014-03-01, 17:05 5
Ja bym tam bronił Krymu dla Ukrainy, ale dopiero wtedy jak nam Lwów odda.
Zgłoś
gin 2014-03-01, 19:50
Ja to bym teraz nie chciał tylko takiej sytuacji, że np. nasz rząd wysyła Polskie wojsko do pomocy ukrainie.
Zgłoś
dominik666 2014-03-02, 2:00
Obyśmy kurwa nie oberwali ,,rykoszetem,, przy okazji.
Zgłoś
jelen 2014-03-02, 2:16
Oby się znaleźli ochotnicy do obrony naszej Ojczyzny w razie czego. No i miejmy nadzieję, że się nie wpierdolimy w łajno i nie wyślemy wojsk na Ukrainę tylko umocnimy własne szańce. No, ale oczywiście oby żadna akcja zbrojna nie nastąpiła.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów