📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
To mi wygląda na zajebiście awangardową tapetę.
[quote author= Marlix] Kur*a,co to jest na trzecim obrazku bo głody sie zrobiłem.
Bardzo głupie pytanie, jak byś sam sprawdzić nie umiał. Ale na wszelki wypadek...
lmgtfy.com/?q=+the+most+polish+picture+ever
Kurwa, jak się tak ładnie cytowało...
Bardzo głupie pytanie, jak byś sam sprawdzić nie umiał. Ale na wszelki wypadek...
lmgtfy.com/?q=+the+most+polish+picture+ever
Kurwa, jak się tak ładnie cytowało...
Patrz jak te Żydy dbają o polską tradycję.
Popatrzyłem na żabojadów - pasuje jak ulał.
Nie ma ktoś tej "kurwy" w lepszej rozdzielczości? strzeliłbym sobie na tapetę.
@up
weź gwoździa i sobie wyrysuj na monitorze/wyświetlaczu
weź gwoździa i sobie wyrysuj na monitorze/wyświetlaczu
@up
zassałem. dzięki:P
btw.
pomysł dla uczniów gimnazjum - fotkę ustawcie na zdjęcie w tle w waszych fejskubowych profilach. Pokaże to wasze wnętrze młode niezależnego czlowieka - buntownika w sumie
zassałem. dzięki:P
btw.
pomysł dla uczniów gimnazjum - fotkę ustawcie na zdjęcie w tle w waszych fejskubowych profilach. Pokaże to wasze wnętrze młode niezależnego czlowieka - buntownika w sumie
Patrzac na dzisiejsza "ojczyzne" to bedzie wiekszosc co pozostawimy przyszlym pokolenia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów