Ja pierdolę, czy wy wiecie skąd on ma kasę? Kulczyk to przykład robienia fortuny przez znajomości, układy, układziki.
Plecy w biznesie to rzecz normalna. Przykro mi jezeli twoje sa takie
Dostal milion dolcow? To naprawde w chuj. Milion wystarcza na fajne auto i niezly dom.
W latach 90 ubiegłego wieku milion dolców jest jak dziś 6-7 milionów dolarów .
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
pomijając całą resztę to jestem ciekawy jak on płaci swoim pracownikom ?
Tyle ile musi.
Dobrze gada. Z punktu widzenia handlowca. Wpompować kasę, rozwinąć zamożność tak żeby myśleli o kupnie mercedesa a nie miski żarcia. Zapomina niestety o tym, że cała pomoc jest przeżerana przez wojskowe junty i gangi.
Gada jak stary komuszek, który jest przyzwyczajony do brania majątku za pół darmo.
Czy wy zastanowiliście się DLACZEGO on mówi to co mówi?
Gość robi interesy w afryce. Jeżeli np. UE wpompowałaby kasę, to spory kawałek tortu można byłoby ugryźć. Czyż nie? Zobaczcie jakimi branżami on się zajmuje.
Samo wpompowywanie kasy nie działa i można to zobaczyć nawet w polakistanie. No powiedzcie, już jesteśmy krajem mlekiem i miodem płynącym? Niebawem będziemy? Bez własnego przemysłu, bez własnych banków itd?
Zresztą prawda jest taka, że jeżeli świat chciałby afryce pomóc - to powinien ponownie skolonizować, albo się odpierdolić całkowicie, bo niestety w tych warunkach ekonomicznych tam nigdy nie będzie dobrze - bo nigdy nie wykształci się gospodarka, która mogłaby zarabiać (eksport).
Posłuchajcie co ma do powiedzenia prof. Kieżun (nawet na sadolu było). Człowieka który spędził tam wiele lat i wie co mówi.
A podniecanie się towarzyszem Kulczykiem to pedalstwo pierwszej wody i debilizm.
==============================================______________
You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.
Tyle ile musi.
w chuj precyzyjnie to określiłeś
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
@ćpan srarszałek ty chyba kurwa nie wiesz kim jest kulczyk kim był jego ojciec i jak "dorobił się" tej fortuny. Polecam poczytać jak to można było poprzez układy wyciągnąć z pieniędzy państwowych setki milionów złotych. Tak właśnie ustawił go tatuś SB'ek. Założyli kumoterskie koło polsko-polonijnej izby handlowej wraz z innymi cwaniakami i robili grube przekręty na setki milionów, choćby np. "przetarg" na samochody dla policji, złom sprzedawany po cenie nowych wozów. Zamrożenie przez Balcerowicza kursu dolara w Polsce, przedtym info dla kolesi i ich firmy mogły wydrenować niebywałe ilości gotówki z Polski. FOZZ...miliardy złotych po prostu zniknęły, a gość, który odkrył aferę - nie żyje, kolejny który ją badał,- nie żyje.
Ale do kogo ja to piszę, zwykły kretyn, jebany nieuk, jakieś pierdolone gówno, które wkleja obrazek, nie mając pojęcia o kim jest temat.
Gdybym nie miał konta, to pewnie założyłbym, żeby dać Ci piwo.
Szacunek dla ludzi świadomych i oczytanych.
Jebać ignorantów, prostaków i postępactwo.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów