Z racji tego ,że poprzednia wrzutka z tego cyklu cieszyła się jakimś tam zainteresowaniem wrzucam kolejny ,moim zdaniem mądry choć krótki wywód najbogatszego Polaka.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
@ćpan srarszałek ty chyba kurwa nie wiesz kim jest kulczyk kim był jego ojciec i jak "dorobił się" tej fortuny. Polecam poczytać jak to można było poprzez układy wyciągnąć z pieniędzy państwowych setki milionów złotych. Tak właśnie ustawił go tatuś SB'ek. Założyli kumoterskie koło polsko-polonijnej izby handlowej wraz z innymi cwaniakami i robili grube przekręty na setki milionów, choćby np. "przetarg" na samochody dla policji, złom sprzedawany po cenie nowych wozów. Zamrożenie przez Balcerowicza kursu dolara w Polsce, przedtym info dla kolesi i ich firmy mogły wydrenować niebywałe ilości gotówki z Polski. FOZZ...miliardy złotych po prostu zniknęły, a gość, który odkrył aferę - nie żyje, kolejny który ją badał,- nie żyje.
Ale do kogo ja to piszę, zwykły kretyn, jebany nieuk, jakieś pierdolone gówno, które wkleja obrazek, nie mając pojęcia o kim jest temat.
Ale do kogo ja to piszę, zwykły kretyn, jebany nieuk, jakieś pierdolone gówno, które wkleja obrazek, nie mając pojęcia o kim jest temat.
ale tam w 0:22 loszka się otarła, jeśli nie o harda, to o oddzielny materiał na sadolu
Ja pierdolę, czy wy wiecie skąd on ma kasę? Przecież to nie jest jakiś kurwa przedsiębiorca który znalazł niszę i stworzył coś dla ludzi. Kulczyk to przykład robienia fortuny przez znajomości, układy, układziki. Opierdolił społeczeństwo, a oni go za idola... Ja jebię.
Kieruję bezpośrednio pracami Sekcji – 4, 5, 6, i 7.
Osobiście werbuję agenturę i utrzymuje z nią łączność.
Jak lubi to niech inwestuje w studnie bez dna jaką jest Afryka, im więcej im da tym bardziej będą w dupie. A co do publicznych pieniędzy żaden rząd nie powinien mieć prawa nikomu z zewnątrz pomagać finansowo w takiej skali. Publicznych pieniędzy nikt nigdy nie szanuje...
Kulczyk wałki robi. Każdy bogaty wałki robi. W Rzeszowie dwa centra handlowe też na wałkach zrobione. I kurwa winnych ni ma
staną się świadomi.
Rock.
Gdzie są młodzi ludzie w Afryce?!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów