18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 39 minut temu
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
🔥 Statystyki - teraz popularne
Najciekawszy wywiad z Wojciechem Cejrowskim
p................t • 2013-07-06, 13:58
pierdolne se wywiadzik

na pewno nie było bo sam wgrywałem i ucienałem, niestety coś źle się ucięło i nie ma dowcipu, który opowiada przed wywiadem. Więc napisze go specjalnie dla was :
Przychodzi facet bez butów do panamczyka, panamczyk z nim nie dyskuje tylko kaze mu zalozyc buty bo inaczej nie wejdzie na swieto ziemi, a ten bez butow mowi ze w polsce jest bida i nie ma. panamczyk na to no kurwa teraz wierze ci bo raz bylem w polsce i jak wysiadałem z elektronicznego bawoła to jakiś dwóch ludzi na czterokołowych wozach bez koni spisało moje dane celem namalowania mojego wizerunku na palacu kultury. I wtedy Wojciech zrozumiał że są jeszcze plemion gdzie ludzie śpią na drzewach jak nietoperze hehe co ja pierdole ale jestem naćpany od rana hehe
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
avic 2013-07-06, 14:45 25
Z całym szacunkiem do p. Wojtka, ale pierdoli tutaj niemiłosiernie. Sercem i talentem pójdę na "psychologię zwierząt", "socjologię", albo "filozofię" i będę miał 2% szans, że nie będę do 50tki mieszkał z rodzicami, na ich koszt, odhaczając się w UP co kilka tygodni... Widzę, że im dłużej przebywa za granicą, tym bardziej mentorski ton mu się włącza, a wkurwiają mnie niemiłosiernie ludzie, którzy tylko krytykują, nie podając żadnej recepty, co zrobić by było lepiej.
Zgłoś
herbalix 2013-07-06, 15:00 10
co ten kutas pierdoli?! szkołę można sobie było wybierać sercem za komuny, jak nie było bezrobocia i za mgr przed nazwiskiem dostawało się kierownicze stanowiska. i to, że miał szczęście studiowania co mu się tam zachciało zawdzięcza tylko i wyłącznie ustrojowi, na który za chwilę najeżdża.

państwo powinno budować obywatela, mówić mu, jak ma mówić, co ma palić a czego nie... - 'kowboj cza cza to normalny komunista' .
Zgłoś
N................s 2013-07-06, 16:41 3
moze i ma chujowe poglady czasami, ale program ma zajebisty
Zgłoś
MudPie 2013-07-06, 16:47 4
za ostatni tekst piwa nie dam, po prostu gada bzdury, jego spekulacje, zamiast opierać się na faktach.
Zgłoś
mscicielzLitwy 2013-07-06, 16:48 20
A rada od mnie jest taka, ze mlodzi ludzie powinni robic to co lubia robic, caly czas dazyc do tego, nie poddawac sie, nawet w najgorszych chwilach. Nie ryzygnowac, tylko byc caly czas upartym i dazyc do celu. Jesli sie jest w czyms dobrym i caly czas sie to praktykuje i rozwija, predzej czy pozniej przyjdzie sukces.
Zgłoś
C................n 2013-07-06, 16:52 5
O moja koszula
Za Cejrowskiego zawsze piwo.
Zgłoś
tonieja 2013-07-06, 16:56 3
w 3/4 zgaadzam się, ale wkurwia mnie jego przekonanie o swoich racjach

a niech mi jebnom bana administratorzy
Zgłoś
!Timon 2013-07-06, 16:57 4
No ma rację z tym, że pójście na kierunek który nas zupełnie nie interesuje to marnowanie życia. Tutaj jest rola rodziców, żeby zaszczepili zainteresowania daną dziedziną u dziecka.

Inna sprawa, że pójście na marketing i zarządzanie też może dać sukces jeśli pójdziemy tam naprawdę to lubiąc, ciężko pracując i mając plan na siebie.
To samo się tyczy nawet filozofii.

Problemem ludzi obecnie jest brak jakichkolwiek KONKRETNYCH zainteresowań.
Zgłoś
4................s 2013-07-06, 17:04 2
popierdolony gość.
Zgłoś
Johny212 2013-07-06, 17:10 1
Niech ściągnie buty bo zaczyna strasznie gwiazdorzyć.
Zgłoś
TheSkorpioniks 2013-07-06, 17:10 4
4upakabros napisał/a:

popierdolony gość.

Bo tyś kurwa mądry, gość nie pierdzieli się w tańcu tylko gada jak jest. Nie zgadzam się ze wszystkim co mówi, ale przeważnie mówi prawdę i za to mu bycze PIWO
Zgłoś
Yggdrasil 2013-07-06, 17:11 1
Wie ktoś czy Shatter w końcu odzyskał swoje buty skradzione przez P. Wojtka?
Zgłoś
ProgRap 2013-07-06, 17:37
Wszystko spoko ale to trochę utopijne myślenie. Najlepiej by było robić to co się lubi i z tego żyć ale nie jest tak kolorowo. Większość sobie nie poradzi i zostanie z gołą dupą na mrozie, choć prawdą jest, że jak się poświęcisz to jesteś w stanie dokonać wszystkiego. Co do kwestii trawy to zgadza się - państwo powinno hołdować cnotom i wartościom wyższym ale nie może za niego decydować! Legalizacja a depenalizacja to kolosalna różnica. Dopóki szkodzisz sobie a nie innym rób co tylko ci się podoba.
Zgłoś
o................n 2013-07-06, 17:46 3
"Państwo powinno kreować obywatela" - ciekawe, a parę wywiadów temu to on mówił, że państwo to tylko zakazuje i ogranicza biednych obywateli, zamiast być otwartym na nich.

Dalej, co do zioła - osobiście jestem abstynentem (tak, gatunek wymarły w dzisiejszych czasach) i nigdy nie miałem w ustach nawet niezapalonego papierosa, a co dopiero wstrzykiwałem se marichuanen , ale uważam, że ta cała wojna przeciwko narkotykom to jedno wielkie oszustwo, bo popyt na narkotyki tylko rośnie, a coraz więcej ludzi trafia do pierdla. Bardzo polecam doskonały film How to Make Money Selling Drugs - nazwa prowokacyjna, ale głównym przesłaniem filmu jest wojna z narkotykami i jakie ona ma następstwa (grają w nim takie gwiazdy jak Susan Saradon czy Eminem).

A co do tagów - pewnie 90% użyszkodników nie wie o co chodzi, więc lecę z wytłumaczeniem:

sadistic.pl/cejrowski-postawil-na-swoim-i-nie-przyszedl-po-nagrode-vt1...

Tekst długi, ale tak się jeszcze nigdy nie śmiałem jak go czytałem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem